Tips

Gordijnen: metingen en installatie

Gordijnen: metingen en installatie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Goed om te weten

Sommige zeer lichte stoffen (tule, organza, katoenen sluier, enz.) Zijn moeilijk te hanteren, bewegen constant en zijn bestand tegen vastzetten. Zelfs als het een beetje vervelend is, aarzel dan niet om de rechte rand van uw stof te spotten en pin uw zoom zorgvuldig door te kiezen voor een dubbele plooi, veel steviger. Werk 20 cm bij 20 cm die u in de machine zult naaien of zoom met de hand terwijl u gaat. Integendeel, sommige zeer droge en redelijk stijve stoffen vereisen perfecte hoeken zonder extra dikte. Hier is de procedure om ze uit te voeren.
Vouw de zoom over alle randen van de stof en strijk deze, aandringend op de randen en hoeken.
Open de zoom, vouw de hoek over de eerste vouw en markeer deze diagonaal met een strijkijzer.
Snijd dit punt 3 mm van de vouw.
Vouw dit kleine overschot en vouw de zijkanten van de stof door ze van rand tot rand te plaatsen om een ​​mooie rechte hoek te vormen.
Speld vast en houd vervolgens de randen van de hoek vast met een slipsteek voordat u de zoom in de machine naait. Knowhow - woondecoraties © La maison rustique - éditions Flammarion, 2006Opmerkingen:

 1. Maukinos

  Een vrouw wil veel, maar van één man, en een man wil er een, maar van veel vrouwen. Je hebt één goede zaak: dat verdeelt de kont aan de kont. Frequente vrouw Roken is schadelijk, drinken is walgelijk, maar gezond doodgaan is jammer. Het opschrift onder de afsluiter in de metro: Als je je lui voelt om te gaan, trek dan aan dit verdomde ding. We eindigden niet op de universiteiten !!! Knoop je broek niet los op de mond van iemand anders! Win95 is als een vliegtuig - ziek, maar nergens heen! Fenita verdomde komedie

 2. Hid

  Het is compliant, het is het bewonderenswaardige stuk

 3. Meztiramar

  Ik weet zeker dat dit een vergissing is.

 4. Azeem

  Vraag, waar kan ik erover lezen?

 5. Upwode

  Stoer. Ik zal de blog toevoegen aan mijn favorieten en mijn vrienden adviseren. Wacht op nieuwe lezers :) (Ja, ik wacht.)

 6. Dougal

  Gefeliciteerd, wat de woorden ..., briljant idee

 7. Jantis

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Laten we het bespreken.

 8. Tuzuru

  Nieuwsgierig....

 9. Kehn

  Zoals dat interessant klinktSchrijf een bericht