Informatie

Geef een Zen-stijl aan het balkon voor 350 euro

Geef een Zen-stijl aan het balkon voor 350 euroWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om te ontsnappen aan de dagelijkse metro-werk-dodo, is besloten dat we kiezen voor de Zen-stijl op ons balkon!

Zen, volheid en verandering van omgeving

Stress is overal, overal aanwezig. RAS DE KOM! Geen sprake van overweldigd te worden door deze slechte energie. Om te ontspannen, transformeert u uw balkon in een plaats van absolute zenitude. Een ruimte waar alleen rust en goede golven worden geaccepteerd. Om dit te bereiken, wordt een koninkrijk van vrede gecreëerd, waarin de natuur heerst. Waterafvoer, exotische planten, natuurlijk hout, rieten, kiezelstenen, alles wordt gedaan om je te kalmeren. En om een ​​vreedzame relatie met uw bankier te behouden, maken we deze wijzigingen met € 350, is het leven niet goed?

Zen nodigt zichzelf uit bij ons thuis

Thuis, ons balkon in Zen-stijl, stellen we ons het voor met kussens op de vloer waarop we na een lange dag gaan liggen. Het briesje tinkelt zachtjes aan onze bel, en we doen zelfs onze schoenen uit om onze voeten in direct contact te houden met kiezels met afgeronde vormen. Zodra de zon is ondergegaan, lichten we op bij kaarslicht en laten we onze geest ontsnappen aan het geluid van een rustgevende fontein. Als je van de sfeer houdt, aarzel dan niet om deze volledig te leven en een paar regels van feng shui toe te passen, een echte discipline van welzijn. Afhankelijk van de oriëntatie van uw balkon, zal het advies anders zijn, u kunt dan rekening houden met de aanbevolen materialen en kleuren. Vind onze selectie voor een Zen-balkon:

1. stenen Boeddhabeeld € 19,99 Atmosphera / 2. Feng Shui-bel € 19,95 Natuur & Ontdekkingen / 3. Dienblad met acacia-voet € 14,99 Alinéa / 4. Dracaena-plant € 1,50 Ikea / 5. Hangende bloempot € 10 Europalms / 6. Cocoon geweven rotan fauteuil € 169,90 Maisons du Monde / 7. Decoratieve fontein € 40,90 Amazon / 8. Pacific taupe vloerkussen € 11 Cdiscount / 9. Bonsai Ilex 22 , 95 € Truffaut / 10. Bamboe bloempot 13,99 € Tati / 11. Theelichthouders op Muranu-schaal 10,99 €
Gifi / 12. Siersteentjes Bianco € 15,90 Castorama