Opmerkingen

Terug naar school als uurwerk

Terug naar school als uurwerk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Om ons in staat te stellen onze ruimtes voortdurend te herschikken of zelfs gemakkelijker te stofzuigen; meubels op wielen hebben alleen voordelen, ontdek de essentie.

Nomadenplanken

Volger van de trendy en praktisch decor hier de nomadenplank KUBICO ! Het wordt mobiel dankzij zijn set van 5 wielen te installeren op de lichamen van aanpasbare meubels uit het KUBICO-assortiment. Afhankelijk van je humeur en de gasten die blijven slapen, kun je het tegen een muur hangen of in het midden van de muur zetten woonkamer om de ruimte stijlvol en vloeiend in te delen. Het is aan jou om het gebruik uit te vinden op basis van je verbeelding, je behoeften en je verlangens!

Een mobiel kantoor

Geen enkele stijl is bestand tegen de wielen, zelfs niet die van het VEGAS-bureau met metalen decor geïnspireerd door mechanische werkplaatsen. Gewapend met zijn 4 wielen (waarvan 2 met remmen) beweegt hij moeiteloos van het ene uiteinde van je interieur naar het andere om je interieur te vernieuwen zoals je wilt. Om in de trend te blijven, laat het samengaan met meubels in vintage stijl, waaronder stukken leer, staal of zelfs onbewerkt hout. Een sfeer zowel leergierig als retro, ja dat kan!

Een reizende doos

Om de start van het schooljaar te vergemakkelijken en orde te houden in zijn cursussen, gaat er niets boven een rolkast ! We houden van de metalen stijl en de keuze van kleuren voor de POPPY-reeks van rolhuizen. Glijd onder het bureau voor een geoptimaliseerde opslag of om terug te keren in de kamer voor een avond met revisies vóór de D-dag van de examens.

Een rondlopende bureaustoel

Denk ten slotte aan een bureaustoel op wielen om moeiteloos van het kantoor naar de printer te gaan. Dankzij de armleuningen, de draaibare en ergonomische stoel en de 4 zwenkwielen, laat de LEANDRE bureaustoel uw kind inspiratie opdoen tussen twee wiskundeoefeningen. Tussen comfort en opbergruimte begint uw school weer goed voor uw kinderen en kunt u hun kantoor op elk gewenst moment heroverwegen.

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Gardakree

  Je hebt geen gelijk. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Moogushicage

  Ik feliciteer, je idee is briljant

 3. Brenten

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan mijn positie verdedigen. E -mail me op PM, we zullen het bespreken.

 4. Farren

  Dit idee gebeurt trouwens gewoon

 5. Mungan

  Ja, je zei het goed

 6. Brataur

  Mijn excuses, maar zou u alstublieft meer informatie kunnen geven.Schrijf een bericht