Behulpzaam

De voorzorgsmaatregelen die u moet nemen met huishoudelijke apparaten wanneer u zich verplaatst

De voorzorgsmaatregelen die u moet nemen met huishoudelijke apparaten wanneer u zich verplaatstWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dat is alles, de verhuizing nadert snel. En zijn moeilijkheden ook! Wasmachine, droger, Amerikaanse koelkast, vaatwasser ... zoveel omvangrijke en kwetsbare objecten worden getemd met delicatesse en knowhow. Wat zijn de voorzorgsmaatregelen om de huishoudelijke apparaten probleemloos te verplaatsen? Hier zijn de regels die moeten worden gevolgd, zodat alles goed gaat.

De essentiële apparatuur voor het verplaatsen van huishoudelijke apparaten

Om uw machines zo goed mogelijk te beschermen, neemt u een rol grote, sterke plakband en grote delen karton (vraag uw hypermarkt) die u indien nodig aan de verschillende wanden kunt bevestigen. Ten slotte is een grote rol noppenfolie nooit overbodig om de bril van uw apparaten te beschermen.

Je koelkast verplaatsen

J-7 : organiseer jezelf om de levensmiddelen af ​​te maken en vermijd zo de rommel op het laatste moment. J-3 : ontkoppel de koelkast om te ontdooien en schoon te maken (de koelkast moet op dag D volledig droog zijn). Om het transport te vergemakkelijken, verwijdert u de planken en houdt u de koelkastdeuren gesloten met plakband. Zorg ervoor dat de koelkast rechtop staat in de vrachtwagen, zodat deze niet wordt beschadigd. Wacht op uw bestemming minimaal 3 uur voordat u hem aansluit.

Je vaatwasser verplaatsen

Verwijder de filters uit de vaatwasser en laat het water weglopen door de afvoerslang dicht bij de vloer te plaatsen voordat u hem verplaatst. Zorg er tijdens het reizen voor dat de deur goed is gesloten (tape is je beste vriend). Sluit de vaatwasser direct thuis aan.

Wasmachine verplaatsen

De dag ervoor : haal de stekker uit het stopcontact en afvoer (verwijder de watertoevoer en de afvoerslang). Eenmaal in de vrachtwagen, plaats de wasmachine verticaal (let op dat u zich niet verwondt, het apparaat is erg zwaar!) En houd de trommel zeer stabiel dankzij de riemen. Tape de slangen samen. Eenmaal in de accommodatie kunt u de machine aansluiten zonder te wachten.

Uw oven en magnetron verplaatsen

Net als bij de koelkast moeten de glazen schaal en roosters worden verwijderd voor maximale veiligheid. Het glas van de oven is kwetsbaar en aarzel niet om een ​​dik karton tegen de muur te plakken.