Opmerkingen

Wat te doen met de schelpen die je hebt meegebracht uit vakantie?

Wat te doen met de schelpen die je hebt meegebracht uit vakantie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je mooie schelpen teruggebracht van het strand? Waarom transformeer je ze niet in prachtige decoratieve objecten? Met uw gereedschap zijn hier 5 doe-het-zelfideeën om thuis uit te voeren bij terugkeer uit zee.

Schelpen in mijn schappen

Als je Mason Jar (glazen potten) in je huis niet hebt gebruikt, is het nu tijd om ze uit de kast te halen. Week je schelpen een paar uur in licht gebleekt water en was ze met schoon water. Eenmaal droog giet je zand op de bodem van je pot en rangschik je schelpen naar wens. Je kunt zelfs een label met de datum en de naam van het strand plakken voor nog meer herinneringen.

Schelpen op mijn servetten

Niets is eenvoudiger om mooie servetringen te maken met je vakantiezeeschelpen. Je hoeft alleen maar oude houten servetringen, een schaar, lijm voor textiel en een groot katoenen touw te verzamelen. Wikkel het koord heel strak om het servet zonder het koord door te knippen. Zodra de ronde volledig is bedekt, maakt u een kleine knoop die u in de handdoekring verbergt. Plak vervolgens met de lijm uw zeeschelp op het oppervlak van de cirkel.

Schelpen op mijn spiegel

Breng een eenvoudige spiegel met gladde randen, gemaakt van hout, en uw schelpen zorgvuldig vooraf schoongemaakt. Voordat u uw schalen bevestigt met het lijmpistool, test u de opstelling rond de spiegel om een ​​harmonieus geheel te maken. Zodra de lay-out is gevalideerd, lijm je je schelpen door ze een paar seconden ingedrukt te houden om ze te beveiligen. Laat het een paar uur drogen voordat je het ophangt.

Schelpen op mijn klokkenspel

Om de vakantie thuis te verlengen, maak je een bel met je eigen schelpen. Om dit te doen, heb je je zeeschatten, een schaar, touw, een hamer, een boor, schroeven en twee stukken hout nodig. Om de schalen niet te breken, is het raadzaam om schelpen die al een gat hebben te herstellen. Anders moet je een gat maken in elk (met de hamer) om het touw te passeren (maak een knoop voor en na elke shell zodat ze niet over elkaar schuiven). Nadat de vier slingers zijn gemaakt, schroeft u de twee stukken drijfhout in een x-vorm samen met een boor. Boor een gat aan het einde van elk stuk hout om de slinger te passeren. Daar ga je!

Schelpen voor mijn kaarsen

Om zelf mooie kaarsen te maken, verzamel je oude, bijna afgewerkte kaarsen, kaarsenpitjes (verkrijgbaar in hobbywinkels) en een pincet. Eerste stap, maak je schelpen schoon. Smelt vervolgens uw kaarsen in een dubbele boiler door het gebruikte lont voorzichtig met een pincet te verwijderen. Giet de gesmolten was voorzichtig in je holle schalen en plaats een nieuwe lont in het midden. Houd het vast met de tang (om uzelf niet te verbranden) totdat de was hard wordt.Opmerkingen:

 1. Kek

  E -mail me op PM, we praten.

 2. William

  Deze uitstekende gedachte moet opzettelijk zijn

 3. Bragor

  Vind het verkeerd?

 4. Keoni

  Wat een noodzakelijke zin ... geweldig, het idee scheen

 5. JoJokree

  Laat haar het zeggen - de verkeerde manier.Schrijf een bericht