Tips

Zelfstudie voor kinderen: kiezelstenen omzetten in groenten en fruit

Zelfstudie voor kinderen: kiezelstenen omzetten in groenten en fruit


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om uw kinderen bezig te houden, bieden wij u een ultra eenvoudige doe het zelf dat u drie keer niets kost: kiezels geschilderd in fruit en groenten om hun dinette te voltooien. In het begin zullen uw kinderen dol zijn op het kiezen van kiezelstenen bij de zee of de rivier die zich lenen voor begeleiding. Dan komt de tweede fase, de meest aangename: de schilderworkshop om ze te transformeren in fruit en groenten! Waarna uw kinderen het plezier van het serveren op een bord voor een proeverij in hun kleine keuken niet zullen weerstaan. Deze DIY is geschikt voor alle loustics van 4-5 jaar, dus aarzel niet!

Het materiaal

- Steentjes van de grootte van uw keuze - Acrylverf - Kleine kom met water - Verschillende borstels - Vetpotlood of fijn zwart vilt - Vernis - Basin of grote kom - Een doek

Budget: minder dan 10 euro Duur: 1 uur

De etappes

1. Laten we beginnen met het kiezen van de kiezelstenen: de kiezelstenen moeten glad zijn om gemakkelijk te worden geverfd. Ze hoeven echter niet vlak te zijn, omdat een kleine dikte meer realisme aan uw groenten en fruit kan brengen.

2. Reinig de gekozen stenen met water en zeep.

3. Net als wij, kunt u de meest ongeduldige kinderen de taak toevertrouwen om de kiezelstenen met een doek te drogen. Anders werkt het een paar minuten in de zon ook heel goed!

4. Trek met een vetpotlood de details van uw groenten en fruit na voordat u begint met schilderen. Een paar kleine blaadjes op een aardbei of een tomaat, de peul erwten ...

5. Een kleine tip: het potlood moet dik genoeg zijn om zichtbaar te zijn op de keien, maar u kunt ook een fijne zwarte viltstift gebruiken die discreet blijft als de keien bedekt zijn met verf.

6. Het is tijd om de keien te schilderen met acrylverf die ze perfect bedekt en niet bang is voor water. Aarzel niet om kleuren te mengen en de tinten te verdunnen met een paar druppels water.

7. Polijst de details om uw groenten en fruit nog realistischer te maken. Waarom plak je bijvoorbeeld geen minitak op de achterkant van een peer met afplakband om de staart te maken?

8. Als de verf droog is, is het tijd voor de laatste creatieve stap: je groenten en fruit lakken om ze nog meer glanzend te maken ... en smakelijk!

9. Goed gedaan, het is voorbij! Het blijft alleen om de lak te laten drogen, zodat uw kinderen het in hun dinette kunnen integreren.

Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van uw kiezel-dinettes via onze Facebook-pagina en ontdek andere ideeën op onze Pinterest!Opmerkingen:

 1. Iustig

  het onvergelijkbare onderwerp, ik hou erg van :)

 2. Pellanor

  Dit is interessant. Dictaat, waar kan ik hierover lezen?

 3. Vuzahn

  Volgens mij is dit nog maar het begin. Ik raad je aan om te zoeken op google.com

 4. Shaktinos

  En wat doen we zonder uw geweldige zinSchrijf een bericht