Behulpzaam

Zoom in ... Pampagras, een nieuwe essentiële decoratie!

Zoom in ... Pampagras, een nieuwe essentiële decoratie!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Terwijl eucalyptus tot nu toe DE plantaardige trend was, neemt een majestueus gras zijn plaats in ... Het is het gras van de Pampa's! Ook wel gevederd riet genoemd, dit exotische en weelderige kruid is helemaal in trek in alle trendy interieurs. Het moet gezegd worden, de bloei biedt lange gevederde bloeiwijzen met delicate tinten variërend van beige tot zilverachtige crème tot lichtroze. En wanneer het gedroogd is, wordt het Pampas-gras een decoratief element dat niet onopgemerkt blijft ... Overzicht van de kenmerken van deze nieuwe essentiële decoratie!

Gedroogde versie of niets!© Normann Copenhagen Inheems in Zuid-Amerika, waar het van nature groeit in Argentinië, Brazilië of zelfs in Chili, verleidt het Pampagras met zijn aspect van gevederde riet. Hij kan gemakkelijk meer dan 3 meter hoog worden en is bestand tegen vele klimatologische omstandigheden. Als zijn volhardende aard en zijn aanpassingsvermogen voordelen kunnen zijn, blijken ze ook beperkingen te zijn. Het is inderdaad de moeite waard eraan te denken dat deze exotische plant als invasief wordt beschouwd. Met andere woorden, wanneer het in de bodem wordt gekweekt, kan het de ruimte binnendringen en monopoliseren en zo de bloei van andere plantensoorten beroven! In deze zin is het beter om het te importeren en cultiveren in Frankrijk te vermijden, tenzij je de oplossing van de pot kiest! Maar houd er rekening mee dat de evolutie ervan niet hetzelfde zal zijn ... Hoe dan ook, het is beter om de gedroogde optie te kiezen! Het goede nieuws? Dit is hoe we het verkiezen omdat het een sensatie binnenshuis creëert ... Als je iemand kent die ze heeft of als je ze toevallig midden in de natuur vindt, kun je ze nog steeds zelf drogen. Vergeet niet om beschermende handschoenen mee te nemen, want de bladeren staan ​​erom bekend bijzonder scherp te zijn. Laat de gevederde bladeren drie weken ondersteboven drogen. Eenmaal droog kun je ze (voorzichtig en voorzichtig) sprayen met haarspray. Wat beschermt ze en houdt ze zo veel mogelijk intact ...

Een sierplant voor alle stijlen ...© Rachel Styliste Zoals je ziet, veroorzaakt het Pampas-gras een sensatie als het droog is. En op deze manier nodigt het zichzelf uit met delicatesse en poëzie in alle interieurs. Het voordeel? Het biedt een duurzame decoratie, maar vooral gemakkelijk te onderhouden, omdat het er geen vereist (behalve om te worden afgestoft)! Dus je hebt geen excuus om het te adopteren als je geen groene duim hebt ... Hoe dan ook, Pampasgras spreekt alle decoratieliefhebbers aan om een ​​zeer specifieke reden: het past zich aan alle interieurstijlen! Liefhebbers van Boheemse decoratie en zijn derivaten (kinfolk, etnische stijl ...) zijn het meest dol op dit ongewoon ogende kruid. In een handgemaakte geweven rieten mand of zelfs bevestigd aan een hanglamp (zoals deze ongelooflijke DIY van de blog Rachel Styliste), is Pampasgras het nieuwe essentiële voor boho-verslaafden! Maar het veroorzaakt ook ravage in vintage interieurs! We stellen ons bijvoorbeeld een boeket Pampas-gras voor dat in een retro-container is geplaatst, zoals een demijohn of andere gerecupereerde vazen. De glamoureuze stijl en de geest van het boudoir passen ook perfect bij hem! Want wat is er vrouwelijker en sensueler dan het Pampas-gras? Wat betreft modernere interieurs, kan een eenvoudige en enkele staaf in een soliflore voldoende zijn om karakter aan uw interieur te geven. Eindelijk, alle decoratieve stijlen die de natuur bepleiten, verwelkomen deze exotische plant! Geassocieerd met andere gedroogde bloemen, zal Pampasgras een verademing geven aan zowel landhuizen als Scandinavische interieurs ... Dus overtuigd om deze geveerde plant te adopteren?Opmerkingen:

 1. Gardashakar

  Volgens mij heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 2. Ballindeny

  Het is niet zo eenvoudig als het lijkt

 3. Thackere

  En wat kan ik dan zeggen?

 4. Okhmhaka

  Ik doe mee. Ik ben het eens met alles wat hierboven is gezegd. We zullen deze vraag onderzoeken.Schrijf een bericht