Opmerkingen

10 designradio's voor minder dan 50 €

10 designradio's voor minder dan 50 €We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt voor je interieur gezorgd, kiest meubels en materialen met zorg. Maar als er in het midden een wekker uit 1985 hangt ... Het is het einde! Om dit probleem op te lossen, kwam in 2000 de Tivoli Model One uit: een eenvoudige radio met designervormen die perfect past in hedendaagse interieurs. Maar als de Tivoli-radio's de ogen strelen, maken ze gaten in de zakken wanneer u naar de kassa gaat! De eerste radio kost 200 € en de eerste klokradio meer dan 300 € ... maken we een grapje? Vooral omdat we door een beetje te kijken, voor 4 keer goedkoper, producten vinden met een even succesvolle look.

Leuk en praktisch

Deze radio's spelen de kaart van kleur en eenvoud. Het schuim is bijvoorbeeld bedekt met zeer slagvast schuim. De zeer succesvolle Tykho nog steeds bij Lexon is volledig waterdicht. 'S Ochtends kan ze je zelfs volgen onder de douche. Er blijft een bijkomende vraag: de techniek. Een station op Tykho vinden kan gevaarlijk zijn: u moet de antenne draaien (niets geeft aan hoe vaak u bent). De Lenco die de frequenties op zijn digitale scherm weergeeft, is de meest precieze. Technisch gezien zijn dit "kleine radio's" maar dit is meer dan genoeg om naar je favoriete radiozender te luisteren!

Retro-modern

Door hun houtachtige bekleding kunnen ze gemakkelijk worden geïntegreerd in de meeste interieurs, modern en oud. Deze designradio's, zoals de zeer succesvolle Mini Dolmen of de Scott Rx19ws, zijn aandachtige Tivoli-producten.

Futuristische

Sommige modellen spelen 200% de kaart van het derde millennium. Dit zijn de modellen van Tokaï en Akaï of zelfs de Lenco en zijn Matrix-kant.