Tips

Ruimtebesparend: opslagruimte in toiletten

Ruimtebesparend: opslagruimte in toiletten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een meubel boven het toilet

Deze zijneen van de eenvoudigste opslagoplossingen in een toilet. De enige ruimte waarin er weinig of geen circulatie in deze kleine kamer is, is de omlijsting van de toiletten, het lijkt logisch om daar een meubel te installeren. Slim, met deze kleine opbergruimtes kunt u uw voorraad toiletpapier, handdoeken of toiletreiniger opslaan.

Je kunt ook denken aan plaats een of meer wandplanken boven het toilet. Voeg een paar groene planten of een mooie geurverspreider toe om het geheel aangenamer te maken. Rieten of natuurlijke vezelmanden kunnen daar ook worden geïnstalleerd om veel dingen op te slaan, zoals handdoeken, medicijnen, enz.

Je kunt ook, als je de ziel van een klusjesman hebt, maak je eigen toiletplank. Het is een zeer goede oplossing om een ​​aangepaste, op maat gemaakte toiletopslag te creëren. Het is aan jou om te beslissen hoeveel planken je nodig hebt, het materiaal dat je kiest, de kleur, enz.

De ingenieuze wastafel

Voor optimaliseer de ruimte in uw toilet en dus meer opslagruimte krijgen, kies dan voor multifunctionele meubels zoals een handdispenser voor toiletpapier. Ideaal voor zeer kleine toiletten.

Je kunt ook planken installeren onder de wastafel, over de hele lengte van de muur. Deze dienen als gemakkelijke opslag voor uw rollen toiletpapier, schoonmaakproducten, tijdschriften of andere potentieel nuttige objecten in sanitaire voorzieningen.

Wedden op mobiliteit.Een klein meubelstuk dat u gemakkelijk kunt verplaatsen, kan ook zijn een goede opslagoplossing in uw toilet. Sommige modellen die in doe-het-zelfzaken verkrijgbaar zijn, zijn op wielen gemonteerd.

Kies een meubelstuk dat dun is maar diep genoeg om als opbergmeubel te gebruiken. Als u voldoende ruimte heeft, kunt u deze tussen uw toilet en de muur installeren.

Optimaliseer lage ruimtes

Als het gaat om het besparen van ruimte, weinig opslagruimte worden te vaak over het hoofd gezien. Het is echter een oplossing om te overwegen, vooral als u niet veel plafondhoogte heeft.

Zelfs als er niet veel ruimte is, is het heel goed mogelijk omintegreer lage opslag in een kamer, zolang ze niet te diep zijn. Kies voor een laag kastmodel met een toiletpapierdispenser en wat opbergruimte om uw schoonmaakproducten of zelfs linnengoed op te bergen.

U kunt ook maak een laag meubel dat een radiator verbergt, terwijl opslagruimte wordt geboden. Overweeg om de meubels in dezelfde kleur te schilderen als die van de muur om de illusie van een grotere kamer te creëren.

Gebruik de bekleding van het hangende toilet

Je hebt geprivilegieerd hangende toiletten voor de uitrusting van uw toiletten? Gebruik de bekleding om nissen of kleine zijplanken te maken en zo opslagruimtes te verkrijgen zonder groot tuinbouwwerk te doen.

Als de zijkanten van het toilet niet kunnen worden gebruikt, gebruik dan de plank die op natuurlijke wijze is gecreëerd door het toilet dat boven het toilet hangt. U kunt uw toiletpapierrollen, manden of opbergdozen installeren om ook producten, medicijnen, etc. op te slaan

Overweeg om de dressing van het toilet te betegelen als u de kamer wilt decoreren zonder deze te overdrijven. Een mooie metrotegel of cementtegels passen perfect in de kamer.

Platte opslag voor uw tijdschriftenHet is bekend, toiletten kunnen een leesruimte zijn, waar je tijdschriften kunt doorbladeren. Om te voorkomen dat ze over de grond slepen of ergens worden afgezet, moet u eraan denken maak een specifieke opslag direct naast het toilet

Om niet te veel ruimte in te nemen, geeft u de voorkeur aan een fijne, ondiepe opslag die geschikt is voor het opslaan van tijdschriften.Opmerkingen:

 1. Vigul

  What phrase...

 2. Abran

  Het is een grappige mening

 3. Udall

  Maar wat kan ik hier zeggen?

 4. Erwin

  Ik ben van mening dat u zich vergist. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Willem

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 6. Arlyss

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 7. Medwyn

  Mijn excuses, maar het benadert me niet. Zijn er andere varianten?Schrijf een bericht