Opmerkingen

Welke decoratie om te kiezen om Kerstmis in 2018 te vieren?

Welke decoratie om te kiezen om Kerstmis in 2018 te vieren?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel de traditionele stijl nog steeds unaniem is voor de kerstdecoratie, worden er twee trends besproken om het interieur van het einde van het jaar te versieren. De eerste is een ode aan de natuur. De tweede biedt een terugkeer naar het verleden, terwijl je je aanpast aan moderne codes ... Ontdek deze twee decoratieve stijlen die Kerstmis in 2018 markeren en al ons advies voor het adopteren ervan, van de boom tot de kersttafel via geschenkverpakking!

1. Een ethische kerst© Drie keer per dag betekent een milieuvriendelijke kerst iets voor u? Meer dan ooit rijst de milieukwestie ons dagelijks leven. En als het een van de vlaggenschiptrends voor het vakantieseizoen van 2018 wordt, is dat goed! Zeg vaarwel tegen de weelde van kerstversieringen en items voor eenmalig gebruik en maak plaats voor een meer ethisch decor. Om dit te doen, moet je gewoon de voorkeur geven aan duurzame materialen zoals hout, stro, bamboe, vilt en andere natuurlijke of gerecyclede materialen. Laat de natuur op dezelfde manier de ruimte binnendringen door plant- en niet-vervuilende decoraties te integreren! We denken bijvoorbeeld aan kerstslingers in eucalyptus, centerpieces in dennenappel en schuim, houten kerstballen, een handgemaakte kerstkrans ... Het ideaal? Maak je handen vuil door doe-het-zelf te promoten en te herstellen! In die zin kan de traditionele boom worden geruild voor een zelfgemaakte creatie! Omdat een duurzame kerst een kerst is die nee zegt tegen ontbossing! Met een paar houten planken (natuurlijk gecertificeerd) of zelfs met een eenvoudige tak in de tuin of zelfs getekend op een canvas, een muur of zelfs op een houten pallet met verf of plakband ... De mogelijkheden zijn veel om je eigen kerstboom te maken! Denk ook aan Furoshiki, een Japanse techniek voor het maken van nul afval geschenkverpakkingen gemaakt met stof! En om helemaal voor kerstconsumptie te zorgen, verminderen we het aantal geschenken onder de boom en geven we de voorkeur aan nuttige geschenken, lokale producten en fair trade-artikelen!

2. Een art-decokerstmis© Ikea Kennis van liefhebbers van een chique en warme inrichting en de meest nostalgische van de jaren 20 en 30, de Art Deco-stijl blijft stijgen en nodigt zichzelf uit in ons interieur voor de vakantie! De mogelijkheid om de traditionele kerstdecoraties een beetje te vernieuwen! Rood, wit en groen worden dus vervangen door donkerdere en intensere maar niet minder geruststellende tinten. We denken met name aan pruimen (en meer precies wijnmoer), middernachtblauw, flessengroen en zelfs zwart. Tinten die alleen karakter en warmte geven aan de kerstversiering. Aan de boom is het niet nodig om er tonnen van te maken. Eenvoudige geometrische en grafische kerstballen zullen het lukken! Wat betreft de instelling van de tafel, wedden op de finesse van nobele materialen. Randplaten, geblazen of kristallen glazen, koperen kandelaars, marmeren treeft, zilver, goud of koper bestek zoals gewenst ... Schakel de zware artillerie uit om indruk te maken op uw gasten! Nogmaals, het is niet nodig om teveel te doen, elegantie zit in de finesse en delicatesse. Voeg trivets of een fluwelen tafelloper toe voor zachtheid en je bent klaar om een ​​chique en gezellige kerst te beleven, trendy en geruststellend! Aan de kant van de geschenkverpakking, wees gewaagd en flirterig door ze te sluiten met prachtige satijnen linten. Gooi een veer weg en waarom geen gedroogd Pampagras ... Gegarandeerd effect!


Video: #160 Kerst outfits & koffie art VLOGMAS DAY 10 (Augustus 2022).