Behulpzaam

Mijn back-to-school winkelen voor praktisch koken

Mijn back-to-school winkelen voor praktisch koken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Opbergmodule met 3 laden met handgrepen, AC Deco, € 23,99 2. Kruidenrek, AC Deco, € 18,99 3. Opslag voor flessen, Amazon, € 54,90 4., Gamleby Ikea-plank, 55 € 5. Opbergruimte voor magnetron en diverse producten, Amazon, € 39,95 6. Opbergbox voor speciale koelkasten, AC Deco, € 15,99 7. Keukenopbergruimte met glazen rek, Alinea, 15 , € 99 8. Raskog bruin-rode bijzettafel, Ikea, € 39,90 9. Multi-product opbergdoos, BangGood, € 1,81 10. Draaitafel voor keukenkast, AC Deco, € 21

Ik gebruik de keukenmuren

Overweeg het gebruik van het wandoppervlak om de opslag te optimaliseren. Begin met het installeren van een spatschermkit waarmee u uw bestek boven uw werkblad kunt hangen. Je kunt ook een magnetische balk plaatsen om je keukenmessen te ordenen en de lades vrij te maken. Aarzel niet om kleine planken aan de muren te bevestigen en opslagpotten te hebben. Met deze tip kunt u niet alleen de keuken decoreren, maar bespaart u ook ruimte in de kasten.

Ik organiseer de keukenkasten

Ook in de kasten moet je de ruimte optimaliseren, zodat je meer borden en bestek kunt bewaren. Let op: er zijn speciale beschermvellen zodat u de pannen kunt stapelen zonder ze te beschadigen. Als je kasten hoog genoeg zijn, kies dan ook voor manden om onder de planken te schuiven voor je bestek, servies, enz. Kies accessoires die kunnen worden opgevouwen, zoals colanders en kommen die intrekbaar zijn. Vergeet ook niet de koelkast, waarin voedsel moet worden bewaard om vóór de vervaldatum te worden geconsumeerd: dozen van het type tupperware en specifieke opslag zijn essentieel! Houd er ten slotte rekening mee dat u ook staven in de kastdeuren kunt installeren om uw theedoeken en pannenlappen op te hangen.Opmerkingen:

 1. Whittaker

  Bravo, het uitstekende antwoord.

 2. Mustafa

  Wat als we dit probleem vanuit een ander perspectief bekijken?

 3. Codi

  Zeer nuttige vraag

 4. Milabar

  Volgens mij. Je vergiste je.

 5. Vilkree

  Deze zeer goede gedachte komt trouwens nu voor

 6. Natlalihuitl

  Niet op letten!

 7. Ro

  Wat kan het je schelen dat er een hoofd is gekomen?

 8. Aram

  Very much I regret, that I can help nothing. Ik hoop dat je hier zal helpen. Wanhoop niet.Schrijf een bericht