Anders

2 in 1 meubels: pas uw wensen aan!

2 in 1 meubels: pas uw wensen aan!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Hier is een selectie speciaal ontworpen voor kleine ruimtes ! Buffet / secretaresse, bank / bed, multifunctionele opslag, teken slimme winkelideeën om gegarandeerd ruimte te besparen!2 in 1 modulair meubilair volgens uw behoeften

Je kent het adagium: er zijn geen andere grenzen dan onze verbeelding voor zichzelf stelt! Dus stel je voor dat je interieur moduleert op het ritme van je dagen, je leven? Overdag verandert bijvoorbeeld uw uitstekende EMILIE-secretariaatsbuffet in een kantoor: open de secretaresse en investeer hem voor uw werkdag. Wanneer de avond komt, neemt het zijn plaats in en wordt alles in een oogwenk opgeborgen. Wat uw tafel betreft, deze past zich aan uw behoeften aan: een salontafel kan verschuiven om een ​​bar (PERO), opbergnissen en borstpoefen (VIVO) te onthullen of zelfs openen en in hoogte verstellen om welkom een ​​maaltijd met vrienden (KONY)! En wist je dat banken niet alleen bedden verbergen? Het CALIFORNIA MIX-model bevat ook goed doordachte opslagruimtes die boeken, snuisterijen en zelfs een minibar verwelkomt! Aan jou de keuze!

Ruimtebesparend meubilair voor optimale opslag!

Niets minder zen dan een rommelige kamer: of het nu van u is of van uw kind, het optimaliseren van de opslag blijft een van de sleutelwoorden voor een aangenaam interieur. Maar hoe vermenigvuldig je de opslagposities zonder tegen de muren te duwen? Denk aan de multifunctionele BALTI-opbergmand, die kan worden gestapeld, maar ook op bedden. Met deze opbergruimtes kunt u uw boeken, uw foto's of uw decoratieve items opbergen in het hoofdeinde (OCEANSIDE) of uw huishoudlinnen in een volle kofferbak die slim onder het bed is geplaatst (ELITE). Wat betreft studies, denk aan 2 in 1 kantoren! Het kantoor van FINCA is daarmee begiftigd ruime berging aan de zijkant, terwijl het YOLO-bureau ook als een bibliotheek fungeert. Tot slot, om een ​​ontspanningshoek te creëren, tv te kijken of vrienden te ontvangen, is de slaapbank de essentiële bondgenoot van uw interieurontwerp. Dus waar wacht je nog op om te wedden op dit praktische, slimme en designmeubel?

Onze winkel selectie