Tips

5 tips om licht te brengen in een badkamer zonder ramen

5 tips om licht te brengen in een badkamer zonder ramen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Velen van ons hebben niet het geluk om een ​​raam in de badkamer te hebben. Om dit ongemak te verhelpen, zijn er veel eenvoudige en decoratieve tips om licht in uw badkamer te brengen.

Tip # 1: kunstlicht

Geen raam? Dat is goed, kaarsen zijn een essentieel decoratief element en worden vooral gewaardeerd om een ​​zachte sfeer te creëren. Als je bang bent om vuur in je badkamer te brengen, kies dan voor kunstmatige lichtbronnen: muurspots, hanglampen, etc.

Tip # 2: spiegels en reflecties

Iedereen weet dat spiegels de ruimte vergroten en het licht reflecteren. Waarom jezelf hiervan beroven? Grote spiegels of kleine zelfklevende stukken voegen licht toe aan de badkamer. Zoals transparante, gouden, glazen of glanzende badkameraccessoires.

Tip N ° 3: decoratie

Als u de aandacht van uw bezoekers wilt afleiden van de afwezigheid van buitenlicht, verras ze dan met een verbazingwekkende decoratie, die boeit. Een zelfgemaakte shell-spiegel, of gewoon een gepersonaliseerde fotolijst met uw vakantieherinneringen, alles is goed om cachet aan deze kamer te geven.

Tip # 4: wit

Wit is de beste vriend van smalle, donkere ruimtes. Deze lichtgevende kleur bij uitstek - en zeer praktisch (vooral als u de neiging heeft om uw muren te beitsen) - is daarom een ​​belangrijke bondgenoot hier. Kies bij voorkeur een helder wit, zelfs licht iriserend om op de reflecties te spelen.

Tip 5: planten

Om te voorkomen dat je badkamer zonder venster in duisternis of zelfs depressie zinkt, introduceer het leven! In tegenstelling tot wat men zou denken, zijn er veel planten die kunnen overleven met weinig licht (mint, begonia's, Zweedse klimop in potten, adiantum ...). Als je geen ruimte hebt, denk dan aan kleine terrariumplanten (geometrische glasstructuren).Opmerkingen:

  1. Jarel

    Niets nieuws :(

  2. Ailbe

    Het is erg jammer voor mij, dat ik u niets kan helpen. Ik hoop dat je hier zal helpen.

  3. Ceapmann

    Dit onderwerp gewoon onvergelijkbaar :), interessant voor mij.Schrijf een bericht