Opmerkingen

Breng kleur terug in al uw ruimtes!

Breng kleur terug in al uw ruimtes!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.De herfst komt eraan! De perfecte tijd om te surfen op de nieuwste kleurentrends in decoratie. Woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer tonen de kleur in dit artikel ... Er is vreugde!

Breng de zon in je woonkamer!

De woonkamer is DE woonkamer van het huis waar u ontvangt, discussieert of ontspant voor de tv ... Vandaar het belang van de keuze van kleuren om het te geven. Om chromatische escalatie te voorkomen, combineren we een dominante kleur en een complementaire kleur met neutrale tinten. Het juiste idee? Speel met de accessoires! De combinatie van een mosterdgeel AMPOULE-kussen en een grijze ASTORIA-bank zullen bijvoorbeeld wat zonnestralen in uw interieur brengen. Op de hoogte blijven van de 2016 trend, vergeet niet wat notities toe te voegen van celadon blauw of olijfgroen aan uw interieur door te gokken, bijvoorbeeld op een einde van de CACHOU-bank. Je woonkamer heeft net een paar graden genomen; je kunt de herfst warm beginnen!

De mix en match, een bondgenoot van je keuken

Alle chromatische excentriciteiten zijn toegestaan ​​in de keuken! De dappersten kunnen hun mouwen al oprollen om een ​​stuk muur in helder geel of groenblauw te schilderen. De creatieven ervaren de kunst van Mix and Match door te spelen met de kleuren van de stoelen rond de tafel (ABBY, JOYAU, FRIDA, INDUS, CHARLIE, ANEMONE). Wat is volgens u de beste combinatie om de dag te beginnen met een vitamineboost? En vergeet niet om kleur op uw tafel te leggen, zoals we u hier uitleggen!

Kleur spatten in uw badkamer

Voorbij zijn de dagen dat de badkamer het vergeten decor was. Een welzijnsruimte op zichzelf, deze kamer, die tot leven komt zodra het alarm afgaat, is versierd met kleuren die de vrolijke parades van de ochtend weerspiegelen. Het is niet nodig om de tegels aan te pakken om de eerste uren van de dag op te fleuren ... Een paar vleugjes kleur die vakkundig worden weergegeven op het badtextiel of decoratieve accessoires zijn genoeg om het goede humeur te wekken dat in u sluimert. Gebruik en misbruik de crèmekleurige en chocoladetinten om een ​​zeer trendy Zen-look te onthullen. Uw badkamer ademt de uitstraling van een spa ...

Zachte kleuren voor de slaapkamer

Voor kleur de kamer , wat vooral een stuk rust is, we hebben de kleuren Feng Shui aangetrokken. Een paar blauwe tonen op bedlinnen zijn voldoende om de vakantie eraan te herinneren. Zeer trendy, nude- en vleeskleuren brengen een vleugje vrouwelijkheid naar de slaapkamer. Groen daarentegen laat de rustgevende aard niet los. Geassocieerd met natuurlijke tonen, heeft het onmiddellijk effect dat je weer verbinding maakt met de natuur zonder dat je er zelfs naartoe hoeft te gaan ... We geven je ook andere tips voor het spelen met kleuren in dit artikel gewijd aan de vraag!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Gunn

  Het uitstekende en tijdige antwoord.

 2. Sty]es

  Zo eindeloos en niet ver weg :)

 3. Hunt

  Mensen, het was al ergens. Maar waar?

 4. Orman

  Bravo, je werd bezocht door uitstekende gedachteSchrijf een bericht