Opmerkingen

5 DIY voor kinderen speciale herfst

5 DIY voor kinderen speciale herfst


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moeilijk om de kinderen bezig te houden als het weer slecht is. En als je ze een doe-het-zelf-activiteit aanbood. In de herfst is er veel te doen! Je helpt jezelf, hier zijn 5 doe-het-zelf specials voor kinderen speciale herfst.

1. Een leeuwenkop

Om een ​​mooie leeuwenkop te maken, heb je een kartonnen plaat, oranje verf, borstels, lijm, dode bladeren en een zwarte stift nodig. De eerste stap is om de kartonnen plaat oranje te verven en vervolgens te laten drogen. Vervolgens moet je dode bladeren rondom de plaat plakken om een ​​mooie manen te maken. Teken in het midden van de plaat met de zwarte stift de ogen, neus en mond van de kat! In dezelfde geest kun je ook een uil maken. Teken het dier op een groot dik vel en lijm vervolgens bladeren om het verenkleed te maken en lijm uiteindelijk twee stukken bladeren om de oren te maken en één voor de bek!

2. Een herfst theelichthouder

Om deze kaarsenpotten te maken, hebt u glazen potten en zelfs potten nodig. Je hebt ook dode bladeren, lijm en kleine LED-kaarsen nodig. Lijm de dode bladeren op de potten met lijm. Het is interessant om theelichthouders van verschillende tinten te maken. Laat drogen en plaats dan de LED-kaarsen in de potten. Deze kaarspotten op een houten dienblad zijn een echte decoratieve aanwinst!

3. Een bos bladeren

Het is mogelijk om een ​​bloem met dode bladeren te maken. Om dit te doen, moeten veel dode bladeren worden verzameld. Leg ze in de rij en rol ze langs de basis. Bind alles met een draad en plaats ze op een pot. De pot kan een eenvoudig glas zijn waarop je aluminium plaatst. Je kunt ook een polystyreen bolverf in goud nemen en deze in het midden van je bloem plaatsen.

4. Een besneeuwde boom

In de herfst vallen dode bladeren en verzamelen zich in grote hoeveelheden. Maar je zult ook veel sticks vinden. Deze kunnen worden verzameld om een ​​besneeuwde boom te maken. Monteer meerdere stokjes op een harmonieuze manier. Maak popcorn en hang ze met witte draad aan de takken. Je moet veel zetten zodat de takken bijna bedekt zijn.

5. Dieren met kastanjes

Kastanjes worden in de herfst door honderden gevonden! Je kunt ze gebruiken om elk type dier te maken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie rups maken. Neem een ​​grote kastanje voor het hoofd en vervolgens 5 of 6 kleine kastanjes voor het lichaam. Rijg alles op een draad om de kastanjes in elkaar te zetten. Met verf kun je lieveheersbeestjes maken en door een dennenappel te combineren met een bruine, geef je het leven aan een mooie egel! De ideeën zijn nog steeds erg talrijk, je hoeft alleen maar sociale netwerken zoals Pinterest of blogs rond DIY te bezoeken om leuke en seizoensgebonden activiteiten te vinden.


Video: 18 COOLE KNUTSELS EN GAMES VOOR HET HELE GEZIN (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kealeboga

  Excuseer, dat ik nu niet kan deelnemen aan de discussie - het is erg druk. Ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag uiten.

 2. Sedge

  Naar mijn mening is het onderwerp erg interessant. Ik nodig iedereen uit om actief deel te nemen aan de discussie.

 3. Maukasa

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik stel het voor om te bespreken.

 4. Carolos

  Het is met name het grappige antwoord

 5. Fitz Adam

  Welke woorden ... geweldig, een opmerkelijke zin

 6. Shamuro

  TOKO Een paar waaruit je kunt lachen!Schrijf een bericht