Opmerkingen

Welke kleur om in een kantoor te plaatsen?

Welke kleur om in een kantoor te plaatsen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een plaats van concentratie en reflectie, het kantoor moet kleuren weergeven die zich lenen voor dit soort activiteiten. Vermijd dus een combinatie van te flitsende kleuren die snel tot vermoeidheid leiden. Als de koude kleuren zich met name lenen voor het kantoor, is het nemen van risico's ook nul bij de natuurlijke kleuren. Wat betreft warme kleuren, het is mogelijk, maar met nauwkeurigheid. Kantoorkleuren moeten niet alleen stimulerend zijn, maar ook concentratie bevorderen. Een snel overzicht van de aanbevolen kleuren ...

Blauw: kalm en zacht ...

Favoriete kleur van de Franse en vlaggenschip schaduw voor 2017, blauw is een emblematische kleur ... Kleur genaamd koud, het bevordert rust en kalmte, dus het is geschikt voor een kantoor. Indigo blauw, hemelsblauw, turkoois blauw, het palet is breed en de keuzes zijn meerdere. Zet in op blauwe of zachte tinten met beige of wit. Door een vleugje warme kleuren toe te voegen, zoals bijvoorbeeld geel, breng je de tinten nieuw leven in en breng je ze opnieuw in balans voor meer dynamiek.

Acapulco kleur jade mintgroen

Geel: een lichte ruimte voor briljante ideeën!

Geel is de kleur van de zon en het licht. Gebruikt in een kantoor bevordert het de concentratie en zorgt het voor een warme sfeer. Te gebruiken in een zachte schaduw of in tonisch geel zoals citroengeel of gele mimosa, meer geneigd om reflectie te stimuleren. Het is gemakkelijker om voor deze sterke effen kleur op een muur te kiezen, de anderen wit geverfd om niet te agressief te zijn of te snel moe te worden.

Paars: van meditatie tot concentratie

Een mystieke kleur, paars is vaak gebruikt door religieuzen, hetzij in het westen of in het oosten. Gebruikt in een kantoor, bevordert het de concentratie. Kies voor een paars om het ontspannende effect van koude kleuren te vinden of een donker paars om een ​​intieme sfeer, een klein kabinet van nieuwsgierigheid te creëren. En val voor de combinaties van materialen zoals hout of leer, het effect zal nog succesvoller zijn.

Lavendelblauwe korenbloemkleur

Natuurlijke kleuren

Klassieke en tijdloze, neutrale en gedegradeerde tinten zoals taupe, beige of grijs worden vooral op kantoor gewaardeerd omdat ze combineren met alle andere kleuren en het interieur niet zwaar belasten. Hun zachtheid stelt u in staat om de kamer te versieren met felgekleurde objecten zoals rood, fuchsia roze, oranje of een ton-sur-ton decoratie die de functie van de kamer niet belemmeren.

Rood: in kleine aanrakingen

Om spaarzaam te worden gebruikt op straffe van benauwdheid, heeft rood zijn plaats op kantoor. Op een wandpaneel of op accessoires, het stimuleert en geeft energie aan de aanwezige mensen. Als u echter een kleurrijk kantoor wilt, kies dan voor een gastronomisch rood, dat neigt naar framboos of een iets donker bordeauxrood, dat het gevoel van ruimte zal verminderen door uw kantoor een gezellige en intieme sfeer te geven.Opmerkingen:

 1. Majinn

  Schrijf je niet op bestelling?

 2. Mane

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we praten.

 3. Mojin

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 4. Akisar

  Het thema is interessant, ik zal deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen. Ik ben verzekerd.

 5. Pentheus

  Opmerkelijk is dat dit de zeer waardevolle zin is

 6. Aisley

  Schrijf in plaats van kritiek de varianten.Schrijf een bericht