Opmerkingen

Maak een spaarvarken M. Magot

Maak een spaarvarken M. Magot


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

1 ballon 3 rollen standaard gepleisterde strips 1 schaar 1 kom 1 mes 4 kurkstoppers 1 kurkstop met een diameter van 5 cm Universele lijm 1 bol wit katoen cotillion 1 nieuws: 739781 snijder 1 stuk groot garen ijzer Roze, fuchsia en beige acrylverf 1 middelgrote penseel-borstel 1 fijne borstel 1 zwarte viltstift

Realisatie

45 'Vormen en assembleren van het varken

Blaas de ballon op tot het gewenste volume, sluit met een knoop en hang hem op. Vul een bassin met lauw water. Dompel de gipsstrips onder en bedek de ballon met twee lagen zoals in schets 1. Laat de ballon na het drogen leeglopen en verwijder deze. Breng een derde laag strips aan. Wanneer de gipsstroken stevig maar nog nat zijn, maak dan vier gaten aan de basis van het varkenslichaam met een mes en sla de pluggen erin, laat ze de helft uitsteken. Lijm de grote dop voor de snuit.

Maak de oren door twee vierkante stukjes gipsbanden te knippen die je in een driehoek vouwt. Dompel ze in water, plaats ze en houd ze een paar minuten vast om de gewenste vorm te krijgen. Bedek vervolgens de benen en snuit met 2 dikten gepleisterde strips. Met een nieuws: 739781 snijder, maak de opening voor de munten. 24 uur laten drogen. Draai het stuk draad in een spiraal en bevestig het om de staart van de kurkentrekker te maken.

15 'Voltooien

Gebruik een penseel om het hele varken in roze te schilderen, gebruik vervolgens de fijne borstel om de neusgaten en de binnenkant van de oren in fuchsia en de hoeven in beige te maken. Om de ogen te maken, snijd met een actuator: 739781 snijd de bal van het cotillion doormidden, teken de pupillen met zwarte viltstift en bevestig ze boven de snuit met een punt van lijm.

Raad

Maak onder het spaarvarken een opening die u met een dop sluit. SC1662926Ot: crop @ h: 259 @ w: 184 @ x1: 6 @ y1: 5 @ wc: 184 @ hc: 259 20 gipsobjecten © éditions Flammarion, 2004


Video: Cameron Herold: Let's raise kids to be entrepreneurs (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Gilleabart

  Ik ben het ermee eens, een prachtige zin

 2. Mik

  Absoluut met je eens. Er is ook iets goeds, ik ben het met je eens.

 3. Janie

  Bravo, wat een zin ... een geweldige gedachte

 4. Abdul-Tawwab

  Gefeliciteerd, je hebt een geweldig idee bezocht

 5. Brys

  Maak fouten. Schrijf me in PB.

 6. Lazar

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM.

 7. Felamaere

  Wat is de zin ... super, geweldig ideeSchrijf een bericht