Behulpzaam

5 ideeën voor schermen om een ​​ruimte subtiel te scheiden

5 ideeën voor schermen om een ​​ruimte subtiel te scheiden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het scherm is een decoratief element dat ook het voordeel heeft dat het erg praktisch is. Dankzij dit is het inderdaad mogelijk om ruimtes af te bakenen, maar ook om een ​​beetje privacy te hebben. Er zijn veel modellen, dus u kunt een scherm kiezen dat bij uw persoonlijkheid past en dat aan uw decoratieve wensen voldoet. Ideeën nodig? Hier zijn 5 schermen om een ​​ruimte subtiel te scheiden.

1. Een scherm toegekend aan het meubilair

Het scherm is oneindig beschikbaar. Het komt met name voor in alle houtsoorten. U kunt dus een scherm kiezen dat bij uw meubels past of, indien mogelijk, uit dezelfde collectie. Zo zal de scheiding meer harmonieus zijn, net als het decor. Merk op dat als u geen scherm kunt vinden dat bij uw meubels past, u kunt kiezen voor een ruw houten model en een vernis op de kleur van uw meubels kunt aanbrengen of zelfs uw scherm kunt schilderen.

© La Redoute

2. Een stoffen scherm

We hebben u zojuist verteld over de schermen die bij meubels passen, merk op dat u ook schermen kunt vinden die zich aanpassen aan uw meubelstoffen of uw huishoudlinnen. En ja hoor! Sommige schermen zijn gemaakt van stof. Ze worden dan echte decoratieve elementen omdat u de kleuren of de patronen kunt kiezen. Door te kiezen voor een witte stof, creëert u een scheiding die licht doorlaat. Je kunt ook de patronen mixen, bloemen- of geometrische stoffen kiezen of zelfs op een monochrome manier werken. Natuurlijke kleuren worden ook zeer gewaardeerd!

3. Een plantenscherm

Om een ​​keuken of, in de master suite, een badkamer van een slaapkamer te scheiden, kunt u een plantenscherm kiezen. Dit kan echte planten bevatten die moeten worden onderhouden. Maar door goed te kiezen, kunt u van dit scherm een ​​long in uw huis maken. Als je geen groene duim hebt, maar het idee je verleidt, kies dan kunstplanten! Aan de andere kant, stof ze regelmatig en laat ze glanzen zodat ze er echt uitzien.

4. Een "ladder" scherm

Het ladderscherm kan erg interessant zijn om een ​​ruimte subtiel te scheiden. Inderdaad, het is volledig aanpasbaar! Je kunt er stof op leggen en naar wens veranderen. U kunt dit scherm ook gebruiken om uw plaids zeer nuttig op te slaan, of lichtslingers of een seizoensdecoratie in te voegen. Aan jou de keuze!

5. Een scherm met Marokkaanse accenten

Als we aan het scherm denken, stellen we ons altijd degene voor die we allemaal kennen en die ons naar de Maghreb doet reizen. Dit scherm is het meest populair en valt op als decoratief element in uw huis. Over het algemeen gemaakt van hout en een vrij donkere schaduw, het is warm en scheidt twee ruimtes in stijl. Natuurlijk belet niets je om ze te personaliseren! En jij? Welk scherm kies je voor je interieur?Opmerkingen:

 1. Gideon

  Ze schreven prachtig, maar niet veel, als het niet moeilijk voor u is om het onderwerp in toekomstige publicaties in meer detail uit te breiden

 2. Shagrel

  Sorry, dit past niet helemaal bij mij. Misschien zijn er meer mogelijkheden?

 3. Marvin

  Naar mijn mening begaat u een fout. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 4. Bobbie

  Ik hoop dat ik vanwege de kwaliteit de betekenis zal begrijpen!Schrijf een bericht