Informatie

Planten voor elke kamer in het huis

Planten voor elke kamer in het huisWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er gaat niets boven planten om je interieur te versieren en het warmer te maken. Hier zijn enkele tips voor het installeren van de juiste plant in de juiste kamer.

In de vijvers

Geef in de keuken en de badkamer de voorkeur aan robuuste en tropische planten die het hele jaar door warmte en vochtigheid waarderen. Kies voor anthurium, asplenium, nephrolepis, lucky bamboo, schlumbergera, orchidee, bromelia, papyrus, areca of zelfs vleesetende planten.

In de woonkamer

Deze ruimte, over het algemeen licht en groot, is perfect voor het installeren van grote planten. Groepeer meerdere. U krijgt een harmonieus effect terwijl u een vochtbel creëert. Je hebt de keuze tussen areca, yucca, bromelia, calathea, orchidee, dracaena, philodendron, spathiphyllum, ficus, jasmijn of zelfs kentia.

In de slaapkamer

De slaapkamer is vaak klein en minder helder dan de woonkamer en de temperatuur varieert weinig. Vermijd planten met geurende bloemen, die uw slaap kunnen verstoren. Kies in plaats daarvan planten met decoratieve bladeren zoals cyclaam, areca, saintpaulia, scindapsus, beaucarnea, chamaedorea, kalanchoe, spathiphyllum, lucky bamboo of phalaenopsis. Voor meer informatie : www.jardiland.com Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"