Tips

6 decoratieve ideeën voor een mooie en originele mailbox

6 decoratieve ideeën voor een mooie en originele mailboxWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hoeft alleen maar door een dorp of een woonwijk te dwalen om te zien dat de mailboxen allemaal hetzelfde zijn. Het is jammer, want deze elementen kunnen een bron van creativiteit zijn. Een mailbox kan zelfs uw creativiteit weerspiegelen. Hoe een mooie en originele mailbox te hebben? Hier zijn 6 decorideeën om te testen!

1. Voeg kleur toe

Een mailbox kan de kleur van uw keuze hebben. Als je de witte, groene, beige, grijze of zwarte kleur niet leuk vindt, kun je het gewoon schilderen. Koop gewoon buitenverf en je bent klaar om te gaan. U kunt ook patronen maken met de lijm. Natuurlijk kun je meerdere kleuren zetten!

2. Durf de stickers

Zoals u weet, hebben stickers zich inmiddels al jaren bewezen als een zeer betaalbaar decoratief element en vooral met veel mogelijkheden. Kan polka dots plakken en uw brievenbus in een lieveheersbeestje veranderen, u kunt stickers met houtlook of zeer gevarieerde en seizoensgebonden patronen zoals sneeuwvlokken voor de feestdagen, paaseieren, enz. Plakken.

3. Maak een huis

Van uw mailbox een huis maken is heel eenvoudig. Je kunt proberen je huis in het klein te recreëren of een houten huis te maken. Het enige dat je nodig hebt is een beetje fantasie, verf, stickers en je kunt je mailbox zo goed mogelijk personaliseren!

4. Vegetaat

Om een ​​mooie mailbox te hebben, kunt u rekenen op Moeder Natuur en zijn talloze planten. Of je nu bladeren, bloemen, planten wilt die met de seizoenen van kleur veranderen, je zult vinden wat je nodig hebt. Natuurlijk moet u uw planten zorgvuldig kiezen, rekening houdend met de regio, het klimaat of de blootstelling van de installatie. Een idee nodig? Kies voor klimop!

5. Zoek een vintage postvak

Het hebben van een oude mailbox is erg trendy. Maar hoe vind je er een? Je kunt rond jagen en proberen een oud model te vinden, met Engelse of Amerikaanse accenten. U kunt ook oude postbussen vinden. Wees gerust, als je niet van geel houdt, kun je het schilderen. Natuurlijk zijn er veel grote merken die mailboxen aanbieden met een zeer vintage stijl!

6. De samenstelling van het gezin benadrukken

De grote trend van dit moment is om de samenstelling van zijn gezin in de mailbox op te nemen. Maar niet als een lijst met namen! Je kunt kleine karakters plakken of tekenen en de voornamen van elk zetten. De brievenbus is niet langer een vergeten decoratie! Tegenwoordig is het gekleurd en neemt het een originele vorm aan om zich van anderen te onderscheiden. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een unieke mailbox.