Informatie

Tienerslaapkamer: hoe maak je een gezellige hoek om vrienden te verwelkomen?

Tienerslaapkamer: hoe maak je een gezellige hoek om vrienden te verwelkomen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie zegt adolescentie, zegt behoefte aan ruimte, intimiteit, maar vooral van het privéleven. Nodigt je tiener regelmatig vrienden uit? Hier zijn enkele tips voor het opzetten van een gezellige hoek in je slaapkamer om de leden van je band te huisvesten.

Spelen op de stoelen

Een poef, een kleine kleurrijke open haardstoel, een groot kussen op de vloer ... Tieners bewegen, staan ​​op, gaan zitten en zitten zelden lang in één positie. Als comfort duidelijk een doelstelling is, is het eerste doel om een ​​kleine coconhoek voor te stellen, bijna verborgen, verzadigd met verschillende comfortabele elementen waar ze zichzelf samen willen vinden. Vergeet niet om de mening van uw tiener over kleuren te vragen en aandacht te besteden aan design: esthetiek (of liever uiterlijk) speelt een belangrijke rol in de ogen van adolescenten en hun vrienden.

De ruimte onder de mezzanines optimaliseren

Onder het mezzaninebed is de ruimte vaak leeg of weinig gebruikt. Als de configuratie dit toelaat, introduceer dan een mini-koffietafel (10 euro voor de LACK-bijzettafel bij Ikea) en enkele stoelen. Anders stapelt u gewoon de imposante kussens op, of regelt u zelfs een vloeroppervlak met zachte dekens en vloerkleden.

Creëer een comfortabele slaapbank

Het bed blijft de eenvoudigste maar ook de voorkeursoplossing voor tieners om elkaar te ontmoeten en met elkaar te chatten. Het is de ideale plek om te gaan liggen en het laatste scherpe nieuws uit te wisselen. Als de slaapkamer klein genoeg is en je geen ruimte hebt om een ​​gezellige hoek te installeren, wed op het bed. Een nepbont plaid en een paar zachte kussens zijn voldoende. Installeer indien mogelijk een klamboe of hang een grote kleurstof aan het plafond die als scheidingsgordijn zal dienen. Ideaal om een ​​gevoel van privacy te creëren.Opmerkingen:

 1. Shaktilar

  Dit uitstekende idee moet opzettelijk zijn

 2. Karsten

  What necessary words ... Great, a brilliant idea

 3. Beau

  Ik weet het niet, ik weet het niet

 4. Mikagul

  Excuseer me voor wat ik ingrijpen ... bij mij een vergelijkbare situatie. We kunnen onderzoeken.Schrijf een bericht