Anders

Ontwerp slim uw garage

Ontwerp slim uw garageWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De garage verandert snel in een rommelwinkel, zo erg dat je soms niet eens in de auto stapt. Kleine handleiding voor intelligente en rationele indeling van de ruimte.

Een ruimte voor mijn auto

Parkeer uw voertuig daar voordat u uw garage inricht. Als uw garage krap is, zet u uw auto vast aan de passagiersmuur. Dit maakt meer ruimte vrij aan de andere kant, over de gehele lengte. Als je garage lang genoeg is, plaats dan ook de onderkant. Als je zowel lengte als breedte mist, kun je nog steeds tegen het plafond tikken.

Een decoratieve vloer

Er gaat niets boven spelen met de kleur van de vloer om uw grijze garage te transformeren in een aangename ruimte. Er zijn speciale verven en gekleurde epoxyharsen die gemakkelijk op een betonnen vloer kunnen worden aangebracht. Uw garage zal er gelukkig uitzien. Bovendien is het gemakkelijker schoon te maken met een dweil.

Doordachte opslag

Zorg dat er niets op de grond ligt. Het is niet erg hygiënisch en bovendien loop je het risico ermee te rijden met je auto. Geef de voorkeur aan industriële afsluitbare metalen kasten, waarin u bijvoorbeeld giftige producten kunt plaatsen (onkruidverdelger, bleekmiddel ...). Installeer ook stalen of houten planken, die u zult hebben, afhankelijk van de beschikbare ruimte, maar ook van de grootte van de gebruikers (kinderen, volwassenen). Er zijn ook zeer praktische roosters met haken om allerlei dingen aan op te hangen: emmer, gereedschap, strijkplank, droogrek ...

Als de garage wordt gebruikt voor was ...

Dus wees erg streng op het gebied van hygiëne. Plaats planken boven de wasmachine en eventueel de droger, waarop u de wasmanden kunt plaatsen. Een staaf om hangers aan te hangen kan ook heel praktisch zijn. Je hangt er bijvoorbeeld de vers gewassen shirts maar ook, op regenachtige dagen, de jassen en regenjassen nat. Let op: in de garage moeten grote apparaten worden geaard. De wasmachine en droger mogen niet op hetzelfde stopcontact worden aangesloten.

Een ruimte voor alles

Vermijd dingen door elkaar. Zo vindt u ze gemakkelijker. Plaats bij de ingang van de garage de minst schone producten, zoals verfblikken, oplosmiddelen, doe-het-zelf- en tuinartikelen. Wat de wasruimte betreft, deze bevindt zich meer op zijn plaats aan het uiteinde van de garage, ver van de uitlaat. Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"