Informatie

Zet een Japanse tafel op

Zet een Japanse tafel op


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lichte en geurige keuken, Japanse gastronomie is een van de meest gewaardeerde door de Fransen. Bericht aan liefhebbers van sushi en sashimi! Om thuis een tafel onder het Aziatische bord op te zetten, zijn een typisch servies en enkele decoratieve accessoires essentieel. We hebben de belangrijkste elementen verzameld om een ​​Japanse tafel op te zetten en de rituelen te leren.

Creëer een Japanse sfeer

Laat het gezegd zijn, Japanse lokale specialiteiten zijn populair in Europa. Dus waarom zou u er niet ons menu van maken als vrienden of familie thuis komen eten? Zodat de smaken van vis, gember, zoete en hartige saus gasten naar het rijk van de rijzende zon brengen, is het beter om de decokaart grondig te spelen! Inderdaad, naast de gerechten die je gaat proeven, draagt ​​de sfeer enorm bij aan de culinaire reis. We plaatsen daarom een ​​bloemrijk tafelkleed en een Zen-tafeldecoratie door een kleine fontein, een orchidee in een vaas en een papieren lampenkap te plaatsen die de kamer met een zwak licht zal schommelen.

Japanse gerechten om thuis te hebben

U hoeft niet te investeren in dure gerechten om uw Japanse tafel te dekken, maar prachtige traditionele stukken zijn essentieel. De salade als voorgerecht wordt geserveerd op vierkante bamboeplaten of subtiel versierd met een kersentak. Voor soep en rijst zijn zwarte kommen erg handig, terwijl het vlees en andere gerechten over het algemeen zijn gerangschikt in platte rechthoekige borden, leisteen of houten trays voor sushi en sashimi.

Als dessert of bij de maaltijd wordt thee geserveerd in een ijzeren of beschilderde porseleinen theepot.

Accessoires om op tafel te zetten

Uiteraard vergeten we de eetstokjes niet om noedels, gerechten en andere sushi te eten, bij voorkeur in hout en slaan we de vorken op! Installeer ook kleine vierkante bakjes om je sauzen in te schenken en gember of wasabi te zetten.

Op het niveau van het bestek kunt u ook diverse lepels aan de kommen toevoegen om de rijst, de soep en bepaalde desserts te eten. En omdat er niets boven mooi en praktisch servies gaat, plaatsen we in het midden van de tafel een draaiende serveerschaal waarmee iedereen toegang heeft tot de benodigde ingrediënten en kruiden. Zullen we aan tafel gaan zitten?

Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"Opmerkingen:

 1. Mazujora

  En ik geloof haar!!!

 2. Honiahaka

  En nee het gebeurt zo))))

 3. Berti

  A very valuable idea

 4. Vigis

  Brothers, what are you writing about? ? What does this post have to do with it? ?Schrijf een bericht