Opmerkingen

Hoe een wasvlek op een meubel te verwijderen?

Hoe een wasvlek op een meubel te verwijderen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In alle kamers van het huis zorgen de kaarsen voor een rustgevende sfeer en voor het verspreiden van een geurende geur. Maar als ze het decor creëren, moet je ook heel voorzichtig zijn dat hun wax niet op je meubels druppelt! Als ondanks uw voorzorgsmaatregelen de schade is aangericht, zijn hier enkele tips en trucs om dit soort taken te elimineren.

Vermijd verkeerd installeren van uw kaarsen

Om het ongeluk te voorkomen en te eindigen met een vlekje was op stof, vergeet dan niet uw kaarsen in tocht te verbranden, omdat de oscillatie van de vlam ervoor zorgt dat de was gaat branden, vooral als u kroonluchters hebt. Je kunt je kaarsen ook een nacht laten weken in een bad met warm zout water. Droog de kaarsen goed en ze zullen normaal niet meer druppelen.

Bescherm je kaarsen

Om vlekken op een tafelkleed, tapijt of zelfs tapijt te voorkomen, moet u weten dat er oplossingen zijn om te voorkomen dat de was vloeit.

Plaats uw kaarsen bijvoorbeeld in kruiken, glazen lantaarns of op een steun zodat de vloeiende was niets bevlekt. Het geeft ook een meer decoratieve uitstraling aan de kamer als u kiest voor gekleurde of Marokkaanse kandelaars.

Verwijder de wax met een blotter

Als ondanks dat de was nog steeds op uw meubels wordt gevonden, een blotter en een strijkijzer nemen. Plaats de blotter op de vlek en smelt deze met behulp van het strijkijzer. Verplaats de blotter zodat deze de resterende was absorbeert.

Zorg ervoor dat uw strijkijzer niet te heet is en ga niet boven de blotter om uw meubels niet te verbranden. Merk op dat deze techniek ook werkt voor een wasvlek op stoffen. Nadat de taak uit uw meubels is verwijderd, vergeet dan niet om deze te lakken als deze van hout is of te waxen om het te laten glanzen.Opmerkingen:

 1. Niece

  Opmerkelijk is dat dit de zeer waardevolle zin is

 2. Cyr

  Dit maakt me echt blij.

 3. Karcsi

  Ik ben het met je eens, bedankt voor je hulp in deze kwestie. Zoals altijd is alle ingenieus eenvoudig.

 4. Kinney

  Ik vind dat je de foutmelding toelaat. We zullen dit onderzoeken.

 5. Douzahn

  Zeer nuttige post

 6. Jarion

  Ja inderdaad. Ik ben het eens met al het bovenstaande. Laten we dit probleem bespreken.

 7. Farhan

  Het spijt me, maar je kon niet wat meer informatie geven.Schrijf een bericht