Tips

5 kleuren die we in 2019 thuis willen hebben

5 kleuren die we in 2019 thuis willen hebbenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel lichte en pasteltinten al een aantal seizoenen unaniem zijn in ons interieur, komt het jaar 2019 om de codes op te schudden. De heldere, koele kleuren die we gewend waren worden vervangen door warmere, diepere tonen. En ze hebben allemaal één ding gemeen: ze vinden hun inspiratie in de natuur. Ontdek de top 5 kleuren die de trend in onze interieurs zullen maken in 2019.

1. natuurlijk groen© Sico Meer dan ooit is de natuur overal aanwezig in ons interieur. Het is daarom logisch om de bijbehorende kleuren te vinden. En om dit te doen, wat is er beter dan groen? Denkend aan weelderige vegetatie, het donkergroene en al zijn variaties hebben deugden die niet rustiger konden zijn. Chroomgroen, salie groen, korstmos groen, kaki groen ... Ze maken allemaal deel uit van een verlangen om een ​​natuurlijke omgeving te creëren door ons een echte thuiskomst te bieden. In totaal of in kleine details, in 2019 zweert het decor door diep en intens groen!

2. De oker© Couleur Locale Het is geen geheim dat het Scandinavische decor al enkele jaren decorcodes dicteert. En de lichte en pastelkleuren die deze Scandinavische stijl kenmerken, zijn essentieel geworden. Maar dat was eerder! Omdat het decor in 2019 rebelleert om een ​​beetje authenticiteit te vinden in het licht van deze enigszins opgeschoonde trends. Resultaat? De warme kleuren, geïnspireerd door de natuur, maken een sensationele intrede ... En dat is niet om ons te mishagen! Dit is het geval met de okerkleur - die ook mosterdgeel wordt genoemd - die vastbesloten is om zijn warme uitstraling in ons interieur te destilleren. Iets om ons hart te verwarmen om de winter tegemoet te zien ...

3. De Terracota© Bloomingville Ongetwijfeld staan ​​zonnige tinten inderdaad in de schijnwerpers in dit nieuwe jaar! Maak na oker en zijn zanderige ondertoon plaats voor terracota en zijn aardse inspiraties! Soms oranje, soms roze, de terracotakleur in al zijn variaties, roept de huizen van het zuiden op waarvan de charme en authenticiteit onvergelijkbaar zijn! Beschikbaar op een muur of gedistilleerd op linnen of decoratieve items, deze geruststellende schaduw zal ons in 2019 omslaan! En omdat we er dol op zijn, gebruiken we het en misbruiken het door gradaties te durven gebruiken om ons interieur diepte te geven.

4. Lichtgrijs© Zuiver Nogmaals, natuurlijke kleuren zijn unaniem in 2019. En deze keer is het een meer discrete en gewone schaduw die we vinden bij de trends: lichtgrijs. Tijdloze en tijdloze kleur, het roept stenen en mineralen op. En het biedt vele voordelen, te beginnen met zijn aanpassingsvermogen. Gedraaid met meer openhartige kleuren, tempert grijs de sfeer door discreet te zijn. Geassocieerd met zachtere tonen draagt ​​het bij aan het creëren van een delicate sfeer. Kortom, met grijs is alles toegestaan! Het wordt niet voor niets het "nieuwe wit" genoemd ...

5. De wijnmoer© Bloomingville We eindigen onze top 5 trendy kleuren voor 2019 met een grand cru selectie: le lie de vin. Donker en diep, de wijnmoer is zowel lekker als delicaat. Omdat het niet onopgemerkt blijft, wordt deze schaduw niet vaak gebruikt en is een van de abonnees afwezig in de favoriete kleuren. Het ademt echter charme en intimiteit in combinatie met sobere kleuren zoals licht hout en zwart. En het vindt gemakkelijk zijn plaats in interieurs in Boheemse, etnische, barokke of zelfs Haussmann-stijl!


Video: 26 SCHOKKENDE HACKS MET WATER (Augustus 2022).