Informatie

Zwembad: wat u moet weten

Zwembad: wat u moet weten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie heeft er nooit van gedroomd om een ​​eigen zwembad te hebben om de geneugten van het zwemmen met familie of vrienden te delen? Misschien wilt u ook uw erfgoed verbeteren. Of je erover nadenkt of al hebt besloten, hier is wat je moet weten voordat je begint!

De verschillende soorten zwembaden:

Betonnen ondergronds zwembad:De meest traditionele, hoge kwaliteit, die zich aanpast aan uw wensen en de kenmerken van uw land. U kunt het type bodem (schuin of plat), de grootte, de diepte en de vorm (rechthoekig, afgerond, zeshoekig ...) kiezen. Inbouw zwembad gemaakt van composietmaterialen:geprefabriceerd zwembad of shell-zwembad, het is snel te installeren maar biedt weinig keuzes van modellen. Zwembaden in set:eenvoudig en snel te installeren, verschillende modellen van vormen en maten bestaan. Het vergt weinig investeringen en het is mogelijk om het zelf te maken. Het is vaak minder duur. Bovengronds zwembad:ideaal voor kleine budgetten omdat het geen of weinig werk vereist. Maar het is niet het ideale zwembad in termen van keuze, duurzaamheid en esthetiek. De diepte is minder dan 1m30. In een meer "groene" geest, kunt u een bereiken houten zwembad die veel voordelen heeft, niet alleen de esthetiek maar ook de keuze uit verschillende vormen. Er zijn er ook mini-zwembaden die gemakkelijker te integreren zijn voor krappe ruimtes. Ze verbruiken minder water en zijn goedkoper in onderhoud. De vormen en maten variëren (2 tot 4 meter breed en 3 tot 8 meter lang). de infinity pools zijn prachtig maar zijn complexer om te installeren en daarom is hun prijs vaak hoog. Grondwerken zijn essentieel voor bovengrondse zwembaden en voor ingegraven zwembaden. Het doel is om de grond waterpas te stellen zodat deze perfect geschikt is voor de installatie van een bassin. Om de locatie van uw zwembad goed te kiezen, zijn hier enkele tips: - Houd rekening met het terrein: de vlakste plaats wordt aanbevolen - Anticipeer op de gemakkelijke toegang tot de site voor machines (graafmachine, vrachtwagen, enz.) - Overweeg de behoeften funderingen en elektriciteit - Zorg voor voldoende ruimte voor hulpinstallaties (pompen, filtratiesystemen, technische ruimte ...) maar ook voor ligstoelen en barbecue! - Kies de zonnigste locatie en beschut tegen de wind (en tegen de buren) - Geef de voorkeur aan een locatie weg van bomen om groenresten in het water te voorkomen en zichzelf te beschermen tegen de wortels die , schade veroorzaken. Overweeg ook de onderhouds- en beveiligingsopties voor uw zwembad, sommige zijn beperkter of duurder dan andere, evenals verschillende apparatuur (zwembadafdekking, afdekking, verwarming, enz.).

Formaliteiten

Over het algemeen moet een ingegraven pool altijd worden aangegeven. Ondergrondse ondergrondse zwembaden van minder dan 100 meter 2of niet meer dan 60 cm boven het maaiveld vereisen de indiening van een werkverklaring bij het stadhuis. In sommige gevallen is een bouwvergunning vereist. Er zijn geen formaliteiten voor de meeste bovengrondse zwembaden en niet-overdekte zwembaden onder de 10 meter 2.

Budget

Een zwembad is een echte duurzame investering die de soms hoge prijs verklaart. Afhankelijk van het type pool kunnen de kosten variëren van € 1.000 tot meer dan € 75.000. U moet ook rekening houden met de extra kosten (omgeving, grondwerken, dakbedekking, onderhoud, enz.). Vind een ruime keuze aan zwembaden in onze prijsvergelijking: bovengronds zwembad, buisvormig of vrijstaand zwembad.Opmerkingen:

 1. Moogujora

  je kunt zeggen, deze uitzondering :) van de regels

 2. Moshakar

  Welk woord is gemeen?

 3. Castor

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik kan het bewijzen.

 4. Tami

  Dit is interessant. Zeg alsjeblieft - waar kan ik hierover lezen?

 5. Dolrajas

  Laten we teruggaan naar het onderwerp

 6. Judd

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie uiten.Schrijf een bericht