Informatie

Een ongewone setting voor de kleedkamer

Een ongewone setting voor de kleedkamerWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voorbij zijn de dagen dat kleding wijselijk werd opgevouwen in een verborgen kledingkast. Net als de winkels die als eerste originele en absurde ideeën gebruiken om de kledingkast te tonen, laten we de trend volgen om een ​​kledingkast te creëren die atypisch, visueel en gedurfd is.

Wand dressing

Wanneer je een garderobe naar keuze hebt, is het zonde om deze in de kast dubbel te vergrendelen. Durf de kaart pop-up kledingkast met kleding die bloeit in het hart van de muren om de kamer op te fleuren. Wat als we begonnen met het verwijderen van de deuren die de kleedkamer herbergen? een open kast waar de opslag zichtbaar is, is een tip waarmee je met de kleuren van de kleding kunt spelen om ze op te voeren zoals in de afbeelding hierboven. De tweede inspiratie komt van het linnengoed in de tuin dat we opnieuw uitvinden: op draden die langs een muur zijn geplaatst , hang twee jeans, een jurk, een hoed, twee tops en een vest met gekleurde wasknijpers. In plaats van een elegante stijl, is de weergave sprankelend en boheems. Het derde idee? Kies meerdere wandkapstokken dat je asymmetrisch hangt om een ​​beweging te maken en waaraan je hangers en kleding hangt. De muren zijn nog nooit zo levend geweest!

Opvallende dozen

Liefhebbers van nette en schone kamers, zet je kledingkast in dozen . Schoenen, mode-accessoires, handtassen, ze hebben allemaal een speciale doos voor maximale opslag. Bovendien is er iets voor alle verlangens en alle stijlen: de keuze aan maten, kleuren en patronen is XXL. Deze methode maakt niet alleen slimme opslag mogelijk, maar bovendien geeft de plaatsing van dozen op planken, hoog boven de kasten, gestapeld op de vloer of ingeklemd onder een trap, een grafisch en gezellig aspect aan de ruimte. Het meest is om te kiezen kleuren of redenen die overeenkomen, maar die niet hetzelfde zijn om ze niet te verwarren (gepersonaliseerde dozen). Opslag wordt decoratief.

Aangepaste objecten die opslag uitnodigen

Grappige hangers, sieradenhouders, kapstokken of ongebruikelijke schoenenopslag, we houden van deze objecten ontworpen met talent en inventiviteit, die de kleedkamer uitnodigen om zichzelf te emanciperen uit zijn traditionele kast en die al hun subtiliteit naar de ruimte brengen. Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"