Informatie

Verpleegstoel: een essentieel accessoire in de kinderkamer?

Verpleegstoel: een essentieel accessoire in de kinderkamer?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom een ​​verpleegstoel kopen?

De komst van een baby zet je leven op zijn kop en laat je nieuwe gewoontes aannemen. Zoals borstvoeding geven, op elk moment van de dag of nacht. Om uw baby borstvoeding of flesvoeding te geven, is het essentieel om goed geïnstalleerd te zijn. Vooral midden in de nacht! Hiervoor is de verpleegstoel het perfecte meubel om te integreren in de indeling van de babykamer.

Door in de babykamer te blijven om hem te voeden, stelt u hem gerust en vergemakkelijkt u zijn in slaap vallen. Dit voorkomt dat de baby wakker wordt door hem na het voeden van de ene kamer naar de andere te verplaatsen.

De verpleegstoel is ontworpen om borstvoeding voor het kind net zo aangenaam te maken als voor de ouders. Het bestaat meestal uit zachte kussens, een licht gekantelde rugleuning en armleuningen. Sommige modellen bieden zelfs kleine voordelen, zoals een voetsteun of geïntegreerde zakken.

Comfort, het primaire criterium van de verpleegstoelBij het inrichten van de slaapkamer van uw pasgeborene, de keuze voor een verpleegstoel kan ingewikkeld zijn. Het ontwerp van de fauteuil is vaak een belangrijk criterium, vooral als u een thematische decoratie voor de babykamer in gedachten hebt. Maar naast ontwerp moet een eerste criterium voorop staan: comfort! Houd er rekening mee dat je veel tijd op deze stoel zult doorbrengen om te slapen of je baby te voeden.

Kies bij voorkeur vooreen fauteuil met armleuningen (om de armen te laten rusten) en een hoofdsteun. Zorg er ook voor dat de stoel goed is opgevuld, om te voorkomen dat u zich in een oncomfortabele positie bevindt. Aarzel niet om een ​​verwarmde deken bij de hand te hebben in het geval van een nacht ontwaken of een kussen.

Aarzel niet om het een paar maanden voor de geboorte te nemen om de juiste verpleegstoel te kiezen. Hiermee kunt u zowel comfort als prijs vergelijken.

Welke stoel om borstvoeding te geven of de fles te geven?

Kies om uw kind te voeden, hetzij per fles of borstvoeding een stabielere stoel met een stijve rugleuning (de rotsachtige kant van de schommelstoel kan gevaarlijk zijn om je wakker te maken met je baby). Sommige subtiel gebogen fauteuils laten een zeer licht verlengde rugpositie toe, wat een zeker comfort voor de moeder biedt.

U kunt ook kiezen voor een model met voetsteun, om u een comfortabele positie te geven tijdens het geven van borstvoeding.

De stoelzitting moet diep zijn. Pas echter op dat u niet in uw stoel valt, vooral als deze erg zacht is. Je zou dan moeite hebben om op te staan ​​met de baby in je armen.

Voor een zekere duurzaamheid op lange termijn voor uw stoel, gunst een model van goede kwaliteit, met een dikke stof en een stevige structuur. Je kunt het ook een tweede leven geven in een slaapkamer of woonkamer, wanneer je je kind geen borstvoeding meer hoeft te geven.

Kies voor praktische vragen een redelijk groot model waardoor je niet krap wordt wanneer je de baby in je armen hebt. En om reinigingsproblemen te voorkomen, zet je een wasbare en / of afneembare fauteuil op. Hiermee kunt u het reinigen in geval van een klein ongeval!

De schommelstoel, de ideale fauteuil voor baby schommelen

De schommelstoel (of schommelstoel) is ideaal omdat u hiermee moeiteloos de moeder en het kind kunt wiegen. De geruststellende en rustgevende kant, gecombineerd met zijn tijdloze retro-look, maken van een schommelstoel een must-have in de kinderkamer.

Zeer trendy, het neemt over het algemeen veel ruimte in beslag. Als de babykamer niet erg groot is, is het beter om de voorkeur te geven aan een klassieke stoel, die minder vrije ruimte vereist.