Tips

6 ideeën voor het creëren van een gipsset-interieur

6 ideeën voor het creëren van een gipsset-interieurWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gypset? Het is DE nieuwe Boheemse trend om ons interieur te versieren. Deze nieuwe trend, een combinatie van "zigeuner" en "jetset", dankt zijn naam aan Julia Chaplin, een jonge journaliste die de wereld rond gaat en haar ontdekkingen deelt op haar blog. Hoe dan ook, de decoratie van de gipsset geeft plaats aan objecten van elders en biedt de mogelijkheid om van binnenuit te reizen. Over de hele wereld met de mooiste inspiraties om een ​​gypset-interieur te creëren. Klaar voor vertrek?

1. Een kilim kleed© magic dream life We beginnen onze reis in het Midden-Oosten met handgemaakte tapijten met de zoete namen van Kelim-tapijten. Omdat gypset-decoratie houdt van authentieke materialen en patchworkpatronen, toont het trots dit soort tapijt - oorspronkelijk gemaakt in Turkije en Iran - waar we dol op zijn om zijn geometrische prints, zijn finesse en zijn warme kleuren. Gerangschikt op de vloer, als een sprei of zelfs opgehangen aan de muur, is het Kelim-tapijt een veilige gok om een ​​gipssetlucht in het interieur te ademen.

2. Een Batonga-dienblad© Linnen en melk We vervolgen onze reis naar Afrika en vooral naar Zimbabwe met deze Bantonga-dienbladen. Dit zijn trays die met de hand zijn geweven door de Batonga-stam, die een traditionele en voorouderlijke techniek volgen met palmbladeren. Het goede nieuws? Etnische patronen zijn ideaal voor het aannemen van de gypset-trend! We gebruiken ze als fruitmand maar we kunnen ze ook gebruiken als wanddecoratie! Combineer verschillende laden van verschillende grootte en patronen voor het meest succesvolle resultaat.

3. Kintsugi-gerechten© Fabrice Besse Richting Japan met de sublieme techniek van Kintsugi. Deze voorouderlijke kunst bestaat uit het repareren van serviesgoed dat in verschillende stukken is gebroken met behulp van goudpoeder. Resultaat? De imperfecties worden verfraaid en de gerechten worden gesublimeerd! U kunt zoeken naar modellen die al zijn gerepareerd, maar als u het zelf wilt doen, (her) ontdek ons ​​artikel waarin u alle stappen vindt om aan de slag te gaan bij Kintsugi! Een object dat een verhaal te vertellen heeft en dat naar believen chic wil zijn? Er gaat niets boven een interieur in gypset-stijl ...

4. Een Azteeks kussen© HK Living We veranderen continenten om naar Mexico te gaan! En wat is er mooier dan Azteekse motieven om het Amerindiaanse volk te eren? Gekenmerkt door lijnen en geometrische vormen, grafische herhalingen en warme kleuren die doen denken aan die van de natuur (zoals bruin, oker, terracota ...), Azteekse patronen brengen warmte en een goed humeur in een gypset-interieur. En het zijn kussens die onze voorkeur hebben! Wederom komen vormen en patronen niet overeen voor een perfecte mix en match!

5. Een ketting met veren en schelp© Howne Ga naar Nieuw-Guinea voor een tussenstop, het kan niet exotischer zijn! Hier geven we trots aan de tradities van Papoea. Inderdaad, deze sublieme ketting ontworpen in veren en schelpen is het resultaat van nauwgezet vakmanschap zoals gewenst. Voor de goede orde, dit soort ketting wordt gedragen tijdens de belangrijkste ceremonies zoals het huwelijk. Fijn geplaatst op een steun, wordt het geplaatst op een meubel of een plank. Maar we kunnen het ook verbeteren door het direct aan de muur te hangen!

6. Chinese lantaarns© Anthology mag We eindigen onze decoratieve wereldtournee in een van de grootste landen ter wereld: China. En het zijn de papieren lantaarns die ons het meest inspireren om een ​​gypset-interieur te creëren. Geef ze de voorkeur aan kleurrijk en durf de Chinese inscripties (geschriften en symbolen) voor nog meer authenticiteit. Ze vinden hun plek boven de eetkamer, de keukenbar, in een slaapkamer of zelfs buitenshuis ...