Behulpzaam

Hoe linoleum te integreren in een mezzanine?

Hoe linoleum te integreren in een mezzanine?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Linoleum hoeft niet langer te lijden onder zijn reputatie als ouderwets materiaal. Inderdaad, deze vloerbedekking heeft een make-over gehad. Stijf, decoratief en ecologisch, ideaal voor uw tussenverdieping.

Ik presenteer je het linoleum

Linoleum, beter bekend als lino, heeft al lang een slecht imago, ten onrechte omdat het werd verward met de oude plastic bekleding, die destijds erg in de mode was. De dagen zijn voorbij omdat linoleum vandaag de ster van de vloeren is en het is het zeker waard. Het is gemaakt van lijnolie, kurk of houtpoeder, dennenhars en pigmenten. Dit mengsel van zeer groene materialen wordt vervolgens op jute gefixeerd en enkele weken gedroogd om de stijfheid ervan te waarborgen.

De kwaliteiten van linoleum

De eerste kwaliteit van linoleum is de stevigheid. Het is inderdaad beter bestand dan andere coatings. We hebben deze kwaliteit te danken aan een van de componenten, lijnolie, bekend om zijn verstevigende werking. Linoleum is ook erg gezond voor onze gezondheid omdat het antibacterieel, antiallergisch en antistatisch is. Een ander voordeel is het gemak van installatie. Dit materiaal wordt verkocht in de vorm van clips die klemmen of rollen om te plakken. Dezelfde legtechniek die wordt gebruikt voor zwevend parket, dus binnen het bereik van elke amateur-klusser. Handig om een ​​vloer snel en goed te leggen op de mezzanine die vaak toegankelijk is via een trap. Goed om te weten ... Linoleum ondersteunt geen water of vochtigheid. Hoewel het niet welkom is in vochtige ruimtes, is het ideaal voor het aankleden van een woonkamer zoals de mezzanine.

Lino: zeer decoratief

Echt decoratiemateriaal, de lino heeft zijn adellijke letters herwonnen. De fabrikanten hebben het vele esthetische voordelen gegeven. Het bestaat in verschillende tinten en patronen, waardoor de vloeren een heel bijzonder cachet hebben, zowel warm, modern als design. Dit materiaal imiteert zelfs andere materialen zoals tegels, kiezels, metaal en beton. De vloer van je mezzanine zal er geweldig uitzien!

Onderhoud van linoleum

Linoleum is gemakkelijk te verzorgen met een licht vochtige dweil gedrenkt in zeep. Als de vlekken bestand zijn, probeer dan de frisdrank of zwarte zeep. Verban bleekmiddel, ammoniak en spiritus, schadelijk voor deze coating. Tot slot, een praktische info, linoleum vereist een bepaald budget, ongeveer 40 € per m². Deze vloerbedekking past als geen ander bij je tussenverdieping dankzij al zijn kwaliteiten! Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"Opmerkingen:

 1. Gerred

  Volgens mij is het duidelijk. Ik zou dit thema niet willen ontwikkelen.

 2. Reeford

  zeer nuttig bericht

 3. Taugor

  you can't say better

 4. Paget

  het uitstekende antwoordSchrijf een bericht