Behulpzaam

Welke kleur met rustiek meubilair in een keuken?

Welke kleur met rustiek meubilair in een keuken?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tijdloze en verfijnde, rustieke gerechten verliezen zijn charme niet. De eigenaardigheid van deze rust op houten meubels die cachet geven aan een dressoir of een werkblad.

Grijze, witte of amandelgroene verf voor uw rustieke keuken

Om de ruimte van een rustieke keuken op te frissen, bedachten de decorateurs de muren grijs te schilderen. Deze kleur geeft een frisse wind aan de rustieke en soms landelijke stijl van een oude keuken. Grijs of wit, de ene herziet het genre, de andere blijft klassiek. In beide gevallen zullen uw muren de ruimte vergroten. Een andere muurcontext: waarom geen natuurlijk beige gebruiken? Het kan ook geschikt zijn voor het decoreren van de muren van een keuken van deze stijl. Natuurlijke tinten creëren een rustgevende en ontspannen sfeer die doet denken aan de kleur van de massieve acacia in keukenmeubels. Om het decor te veranderen, kunt u uw muren ook bekleden met amandelgroene verf. Deze originele kleur zal de vrolijkheid in uw keuken herstellen. Eindelijk gaat het heel goed met het hout van het meubilair.

Oude stijl gevelbekleding

Voor de meer traditionalisten raden we natuursteen of briketachtige tegels aan, ze passen goed bij de rustieke keuken. De klassieker van geslepen steen gecombineerd met de romantiek van deze stijl van bekleden geeft de indruk op het platteland te zijn. Liefhebbers van oude stenen, zult u de charmante en elegante stijl van de gevelbekleding waarderen voor uw muren. Bovendien, als het u niet interesseert, kunt u zich altijd wenden tot een imitatiebehang van baksteen of steen. Eenvoudig in gebruik en toe te passen, het biedt een realistisch decor.

Het meubilair van een rustieke keuken

In massief eiken of massief acacia ademen de elementen van een rustieke keuken de natuur. Synoniem voor kwaliteit en robuustheid, buffetten, consoles, tafels en stoelen in massief eiken of massief acacia vormen de essentiële elementen van een rustieke keuken. Authentiek en warm, hout brengt een prachtig palet van gouden tinten en warme tinten in de keuken. Kies voor een keuken in oude stijl voor een kleureenheid aan de muur: grijs, natuurlijk beige of wit. Weerspiegeling van het landschap en lokale stenen, je kunt ook een meer traditionele inrichting brengen met behulp van muurbekleding. Dit alles moet in overeenstemming blijven met de eenvoudige en authentieke meubels. Foto's van keukens om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"Opmerkingen:

 1. Gardalar

  Ze waren al recentelijk ruzie

 2. Maccormack

  Ik moet je vertellen.

 3. Bart

  Ik feliciteer, je idee is erg goed

 4. Anscomb

  Dit is een veel voorkomende conditionaliteit

 5. Burn

  Excuseer, ik heb deze zin verwijderd

 6. JoJorr

  Bravo, briljante zin en op tijdSchrijf een bericht