Anders

5 decoratief gebruik van strepen om te kopiëren!

5 decoratief gebruik van strepen om te kopiëren!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dunne of XXL-versie, homogeen of onregelmatig, bicolor of multicolor ... De strepen zijn oneindig en onderstrepen het interieur van alle stijlen. De meer avontuurlijke durven strepen op een muur of op imposante meubels te introduceren. Hoe voorzichtiger, ze kunnen ze licht uitnodigen op kleine accessoires. Ontdek 5 decoratieve inspiraties om met spoed te kopiëren, strepen in je interieur aan te nemen ...

1. Op een muur© Ferm Living Stripes hebben het meeste effect op de muren van uw interieur! En dit seizoen is de XXL-versie de trend in behang. Ze vallen niet alleen op en springen in het oog, maar ze geven ook ritme aan je interieur. Maar waar het interessant wordt, is wanneer je ze verticaal kiest om een ​​gevoel van hoogte aan de muren te geven en zo de ruimte visueel te vergroten. Vermijd in elk geval de totale uitstraling om de kamer niet te verzwaren en liever een enkel stuk muur te gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een ​​kantoorruimte in een woonkamer, een hoofdeinde in een slaapkamer te verbeteren of zelfs om een ​​kaptafelhoek te definiëren!

2. Op een tapijt© Urban Outfitters Wie zei dat strepen regelmatig en tweekleurig moeten zijn? Net als dit tapijt krijgen de strepen een andere dimensie als ze precies het tegenovergestelde zijn, namelijk: onregelmatig en veelkleurig. Een beetje rood, groen, gebroken wit, zwart volgen elkaar op en vormen prachtige lijnen met verschillende breedtes ... Genoeg om warmte en gezelligheid te brengen in een interieur met Boheemse lucht. Het juiste idee? Gebruik het gestreepte vloerkleed om een ​​gezellige ruimte in een woonkamer of een slaapgedeelte in de slaapkamer te creëren.

3. Op meubels© Anthropologie Nogmaals, de strepen zijn buiten de gebaande paden door hypnotiserende vormen aan te nemen. Dit is het geval bij deze fauteuil waarvan de vorm Engelse elegantie oproept, maar waarvan de strepen etnische patronen oproepen. We houden van het essentiële zwart-witduo voor een resoluut moderne look! Geïnstalleerd in de woonkamer, in een hal of zelfs in een slaapkamer, zal een gestreepte fauteuil zoals deze karakter geven aan de kamer waarin deze zich bevindt. En voor de meer gedurfde, overweeg ook om de strepen op grotere meubels uit te nodigen als een bank!

4. Op kussens en poefs© Maisons du Monde Als XXL-strepen de trend zijn, is het niet altijd gemakkelijk om ervan uit te gaan. Als u de voorkeur geeft aan de subtiele decoraties, kunnen de strepen het heel discreet spelen, het is voldoende om ze op een klein decoratie-accessoire aan te nemen. Dit is het geval met deze sublieme slaapkamer met een landhuisdecor. Gedistilleerd op een poef en op kussens, de strepen zijn fijn, delicaat en gematigd. We houden van de combinatie van gebroken wit en strepen met de terracotakleur, de vlaggenschipkleur van de winter 2018-19!

5. Op een suspensie© Petite Friture We eindigen onze selectie met een onverwachte manier om strepen in het interieur uit te nodigen. En niet voor niets maken ze de structuur van deze majestueuze hanglamp. Indrukwekkend maar luchtig, massief maar licht, zal deze hanglamp het middelpunt zijn van uw woonkamer, kantoor, keuken of eetkamer! Hier bieden de strepen originele en grafische schaduweffecten en laten ze meer dan één hoofd ...