Tips

Herstel: onze decorideeën met een oude deur!

Herstel: onze decorideeën met een oude deur!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Oude deuren kunnen een charme hebben of veranderen in een zeer praktische installatie. Afhankelijk van het type deur, de schoonheid of het hout waaruit het is samengesteld, kunt u uw verbeelding tonen en het nieuw leven geven. Om je te helpen, zijn hier enkele decoratieve ideeën om met een oude deur te maken.

Een herzien hoofdbord

Heb je een oude houten deur gevonden of opgejaagd? Wil je de schoonheid van dit stuk op een originele manier exploiteren? Geen zorgen! Je hoeft het alleen maar om te zetten in een hoofdeinde. Het formaat is ideaal! Het is raadzaam om de deur grondig te reinigen. Als het beschadigd is, aarzel dan niet om het te schuren en breng dan een laag vernis aan. Je kunt het ook opnieuw schilderen in modernere tinten. Natuurlijk kan de deur aan de muur worden bevestigd, maar weet dat deze ook eenvoudig zonder risico kan worden geplaatst, omdat deze door het bed en de nachtkastjes wordt vastgehouden!

Een uitstekende planter

Sommige oude deuren zijn erg mooi en het is jammer om ze niet te markeren. Weet dat je met een paar houten planken, die je kunt lakken met de kleur van de herstelde deur, een ongelooflijke plantenbak kunt maken. De bodem wordt onderaan de deur geplaatst en wordt gevuld met een groene plant, al dan niet met bloemen, die in hoogte groeit. In de woonkamer of buiten is deze installatie een echte aanwinst. Houd er rekening mee dat als u van plan bent deze plantenbak buiten te installeren, er een beschermende laag moet worden aangebracht op de deur en de planken waaruit de lade bestaat.

Een praktische garderobe

De oude deuren zijn robuust en kunnen meubels worden. U kunt bijvoorbeeld een garderobe voor uw invoer maken. Om dit te doen, moet u eerst de deur voorbereiden en daarom, indien nodig, schuren, lakken of schilderen. Bevestig het vervolgens aan de muur. Vervolgens moet het aan beide zijden van de haken worden geïnstalleerd. Black metal-modellen zijn het meest geschikt. Op het centrale gedeelte kunt u een kleine spiegel plaatsen en aan de voet een bank of een bank om uw schoenen gemakkelijker uit te doen.

Een mooie spiegel

Een heel mooie oude deur kan een heel mooie spiegel worden. Nogmaals, je eerste taak zal zijn om de deur goed voor te bereiden, zodat deze volledig bruikbaar is. Dan moet je er een spiegel aan bevestigen. Deze moet de vorm van de deur hebben, maar kleiner zodat het hout zeer aanwezig blijft. In alle goede doe-het-zelfzaken vind je een ruime keuze aan spiegels. In sommige winkels kun je ze zelfs laten knippen! Bevestig de spiegel aan de deur en vervolgens de oude deur aan de muur! Een recentere basisdeur kan ook worden gebruikt! Het is gemakkelijk om het te bedekken met een zelfklevende coating, om het te schilderen of te decoreren. Plaats het dan op schragen en u bent met een bureau of een bijzettafeltje. Je kunt het ook schilderen, potten bevestigen en een groene muur maken.