Tips

Wat op een salontafel te zetten?

Wat op een salontafel te zetten?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De salontafel komt vaak (ook) neer op een voetenbank waar tv-tijdschriften en afstandsbedieningen zich opstapelen. Een echte tragedie voor dit meubel met een onderschat decoratief potentieel. Dus wat op je salontafel te zetten? Hier zijn enkele ideeën.

Mooie boeken gestapeld op de koffietafel

Of u nu dol bent op cinema, muziek of zelfs kunst, het is altijd een lust voor het oog om twee of drie prachtige boeken met zorgvuldig bewerkte covers opgestapeld te zien. Werkt met dik papier en prachtige afbeeldingen die uw gasten op natuurlijke wijze uitnodigen om ze door te bladeren op de salontafel.

Een prachtige plant

Een eenvoudige en majestueuze orchidee in een pot heeft altijd zijn kleine effect. Zoals we weten, kleedt en decoreert een plant een kamer effectief. Als je koffietafel klein is, vermijd dan grote potten; een trilogie van kleine cactussen, bijvoorbeeld, is prima.

Kaarsen

De mogelijkheden zijn eindeloos en moeten worden overwogen, afhankelijk van de configuratie van uw salontafel. Als sommigen een enkele kaars met een massieve streng aannemen, zullen anderen de kleine kaarsen liever vermenigvuldigen (waarom ze niet op een mooi dienblad plaatsen?). Wees echter voorzichtig en neem niet alle ruimte in beslag.

Een of meer vazen

Niet te licht en niet te zwaar om op vallen te anticiperen. Een trio kleine vazen ​​van verschillende grootte, bijvoorbeeld in keramiek, zal uw salontafel in een oogwenk versieren. Kies anders voor de klassieke glazen of kristallen vaas, die u naar wens kunt vullen met snijbloemen, mits u huisdieren en jonge kinderen weghoudt.

Snuisterijen

Geef de voorkeur aan een snuisterij of twee, afhankelijk van de grootte van de eerste. Het is geen kwestie van het transformeren van uw salontafel in een etalage, het moet functioneel blijven voor het dagelijks leven. Een mooi houten sculptuur, een bewerkt beeldje teruggebracht uit Afrika ... De keuze is aan jou!

Een mandje

Omdat de royale fruitmand niet is bevestigd aan de keuken of de eettafel. Als de beschikbare ruimte op uw salontafel niet voldoende is, kiest u voor een mooie schotel gevuld met noten of voor een potpourri.Opmerkingen:

 1. Leocadie

  Mooi geschreven! Interessant materiaal, het is duidelijk dat de auteur het probeerde.

 2. Yates

  Een zeer nuttige zin

 3. Vugar

  het juiste antwoord

 4. Sar

  Bravo, je hebt net een ander idee bezochtSchrijf een bericht