Opmerkingen

Kook als een chef-kok

Kook als een chef-kok


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Gesterkt door het succes van tv-shows zoals "Top Chef", "Master Chef" of "Een bijna perfect diner", is de keuken in volle gang. Je kunt nu jezelf uitrusten zonder je hele spaarvarken te breken. Volg onze tips!

De dunne bladen bespelen

Belangrijk gereedschap voor elke goede kok, messen spelen een belangrijke rol bij de goede bereiding van een gerecht. Hak of schil groenten, haal visfilets op of hak zelfs vlees ... We gebruiken geen mes voor welk doel dan ook! Het ideaal is dus om in je keuken te hebben een blok met 5 messen reageert op de meest klassieke toepassingen en beschikbaar vanaf 50 € (METEOR, KIMONO). Nog toegankelijker zijn er dozen met 2 of 3 messen (CIRO, MANGO, TRANSITION), vanaf € 15. Vergeet de beroemde niet snijplank om uw werkplan niet te beschadigen. In polypropyleen (ERIN), marmer (ALAN), hout (ALEXIS) of bamboe (LITAN) heeft iedereen zijn eigen stijl en materiaal!Missie: perfect koken

Gietijzer, teflon, steengoed of porselein ... elk materiaal komt overeen met een specifiek vuur! Met een gietijzeren ovenschotel (INVICTA) kun je smakelijke gerechten uit de hele wereld lang en op laag vuur sudderen. Navajo-lam, varkensvlees met Chinese saus, colombo met zoete aardappelen of kip met champignons, alles is goed! Ideaal, dit materiaal past zich aan alle kookenergieën aan (gas, glaskeramiek, inductie). In een XXL roestvrijstalen ovenschaal met Teflon-coating (HANK) kun je de oven van je gezin koken! Keuze uit: pasta of groentengratin, lasagne of vis. Pas echter op dat u de coating tijdens het onderhoud niet beschadigt, gebruik geschikte spatels. Eindelijk de traditionele steengoed gerechten en veelzijdig (BATISTA) gaat gemakkelijk van de oven naar de tafel, maar gaat ook naar de magnetron en zelfs de vriezer. Voor zout of zoet is de zandsteen zeer geschikt voor zachte cakes zoals clafoutis, vlaaien met peren of fondants met appels. Vergeet niet om ze van tevoren te beboteren! Tot slot om terrines als een chef te maken, nemen we de porseleinen dozen met schotel, schoen en afstuderen (GOOSE). We volgen het recept goed en we regelen de mate van koken met een keuken thermometer . De sonde (TITO), met digitaal display (CESAR) of in de vorm van een spatel (BILL), is de essentiële bondgenoot voor succesvol koken in het hart van het vlees, de temperatuur van de chocolade, met inachtneming van de keten van koud.

De essentiële batterij

Eindelijk, amateur of gepassioneerde kok, wat zou je keuken zijn zonder een echte batterij? Van de pan met deksel tot de pan, de ovenschotel en de cateraar, allemaal in verschillende maten, het is essentieel bij het koken van een echte maaltijd van A tot Z. Vlees of vis, saus, dessert en groenten, elk ingrediënt heeft zijn container! We houden van het kookgerei van het merk Sitram uit Frankrijk (ST GERMAIN-assortiment), waarvan de dikte van de roestvrijstalen bodem geschikt is voor alle branden. Bovendien is de litermarkering aan de binnenkant erg praktisch in gebruik. Om jezelf aan te bieden of aangeboden te krijgen voordat je gaat eten!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Elazar

  Sorry, ik heb het probleem opgelost

 2. Erving

  UUURRAAAA, EINDELIJK, ZABER

 3. Bradly

  Ik weet het, je zal hier helpen om de juiste beslissing te vinden.

 4. Oakley

  Ik bied je aan om de website te bezoeken, die veel informatie geeft over het onderwerp dat je interesseert.Schrijf een bericht