Behulpzaam

Onze tips om thuis fluweel in stijl te adopteren

Onze tips om thuis fluweel in stijl te adopteren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fluweel is een stof waarvan we houden vanwege de aanraking en de warmte die ze in ons interieur brengt. Het is het geschoren deel van een vacht of stof. Het bestaat al sinds het begin der tijden, eindelijk sinds het Perzische rijk als we preciezer willen zijn. Lang weg uit de mode, is fluweel weer van kracht. Hier zijn al onze tips voor het thuis in stijl adopteren van fluweel.

Een fluwelen gordijn bij de ingang

Bij de ingang van het huis is het fluwelen gordijn zowel decoratief als praktisch. Het is verstandig om het bij de toegangsdeur te plaatsen, dus het gordijn verbergt een deur die lelijk kan zijn. Tegelijkertijd isoleert het gordijn de voordeur en verwarmt het interieur zowel door zijn functie als door zijn uiterlijk.

De zachtheid van fluweel in de woonkamer

Als er één kamer is waar fluweel welkom is, is het in de woonkamer. Op deze plek gewijd aan rust en cocooning, is het mogelijk om fluwelen kussens op de banken te plaatsen, een fluwelen plaid om op te krullen of een fluwelen fauteuil of poef om de stoelen in stijl te vermenigvuldigen. Natuurlijk kunt u kiezen voor fluwelen gordijnen. Dit geld vindt zijn plaats op ramen, openslaande ramen of erkers, maar ook als scheidingswand ... En als het u heeft geholpen bij het definiëren van de woonkamer!

Een vleugje fluweel in de slaapkamer

Net als de woonkamer is de slaapkamer een kamer waarin we graag kalm en sereen zijn. Het is daarom ook een ruimte waarin fluweel zijn plaats heeft. Je kunt het vinden op de sierkussens of op de plaid. In de slaapkamer of in de kleedkamer van uw master suite kunt u ook een fluwelen fauteuil of zelfs een poef plaatsen en zo een beetje high-end touch brengen!

Een decoratief element in de meisjeskamer

Wil je een mooie decoratie maken in de kamer van je dochter? Fluweel is je bondgenoot. Nogmaals, we vinden het op de kussens, de plaids maar ook de gordijnen die de kamer van een jonge dame goed kunnen transformeren in een podium van de Opera! Merk echter op dat een kleine jongen ook ten volle kan profiteren van het fluweel dankzij XXL-gordijnen of kussens waarop hij zal zitten om te spelen.

De fouten om te vermijden met fluweel

Velvet is weer trendy, maar pas op! Het verdient de voorkeur om deze stof niet in woonkamers te misbruiken omdat deze stof aantrekt. Je kunt natuurlijk hier en daar wat extra's aanbrengen voor kleur! Over het algemeen wordt fluweel niet in hoeveelheid gebruikt. Als u ervoor kiest om gordijnen te plaatsen, vermijd dan ook de stoel, de plaid en de tientallen kussens. Je riskeert een reis naar het verleden met je oudtante.


Video: HOMETOUR - HOTEL CHIQUE, VINTAGE & ALLERBESTE SHOPTIPS - ELLIS (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Vogami

  Het is beschamend!

 2. David

  Naar mijn mening heb je het mis. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PM, we praten.

 3. Warren

  Heel goed stuk

 4. Faet

  Heel goede vraag

 5. Dayson

  Daarin is er iets. Bedankt voor de hulp in deze vraag, kan ik u dat ook helpen?

 6. Larcwide

  Ik deel je mening volledig. Er zit iets in en ik vind je idee leuk. Ik stel voor om het ter sprake te brengen voor algemene discussie.Schrijf een bericht