Tips

Kinderen: bedden vol ideeën

Kinderen: bedden vol ideeën


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Klassieke kamer, zoals een schuur in een boom of een mezzanineversie? Er zijn aangepaste behoeften voor elke leeftijd. Om hun kamers mooi en vooral praktisch te houden, kunt u ideeën opdoen met onze seizoensgebonden selectie.

Laat de kleintjes dromen

Het is niet eenvoudig om je kleintjes naar bed te krijgen zonder terughoudend te zijn. De oplossing Laat ze terug naar hun kamer willen rennen met een meubels waar ze van gaan dromen. Dit seizoen vallen jong en oud voor een betoverde hutversie (WOODY WOOD). Zoals op palen gemonteerd, verbergt het twee grote laden voor het opbergen van knuffels en speelgoed. Praktisch, het is ook geruststellend dankzij de zijplanken die als leuningen dienen en voorkomen dat de jongste tijdens de nacht valt.

Nodig vrienden uit

Vanaf de basisschool wordt het moeilijk om te scheiden van de groep vrienden en vriendinnen. Het is tijd om de kamer te veranderen en een geschikt bed aan te bieden om een ​​verrassingsgast uit te nodigen voor een logeerpartij. Praktisch, het modulaire bed (TIP) maakt meerdere combinaties mogelijk. Stapelbedversie, of twee bedden naast elkaar, of zelfs een derde bed dankzij een bed verborgen in een lade ... we kiezen naargelang de behoeften! Het uitschuifbed (ANDYS), een echt ruimtebesparend voordeel, verbergt een tweede bed in een lade. Snel geïnstalleerd, snel opgeborgen!

Een mezzanine voor tieners

Wil je vrijheid zoals in een kleine studio? Geef ze een hoogslaper! Praktisch, dit bespaart ruimte in de slaapkamer met een hoog bed (IKS). Hieronder staan ​​bureaus en planken voor het maken van cool huiswerk. Wij houden van: de potten en opbergruimte die dankzij een reksysteem boven de lade kunnen worden opgehangen. Het proberen is het aannemen!

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Merle

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik ben te laat voor de vergadering. Ik kom terug - ik zal zeker mijn mening uiten.

 2. Alhhard

  Mijn excuses, maar naar mijn mening geeft u de fout toe. Voer in dat we het bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 3. Lindell

  Ik denk dat je het fout hebt. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM.

 4. Ascott

  uitstekende kwaliteit die u kunt downloaden

 5. Now

  Het spijt me, ik kan je niet helpen, maar ik weet zeker dat ze je zullen helpen de juiste oplossing te vinden.

 6. Zulkicage

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 7. Canice

  Eindelijk werken de opmerkingen :)Schrijf een bericht