Tips

10 geboden om de ruimte te optimaliseren

10 geboden om de ruimte te optimaliseren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.Gevoel van bekrompenheid, van congestie, van onderdrukking? Laat het gebrek aan ruimte de kwaliteit van uw slaap niet beïnvloeden. Met een paar tips en slimme meubels is het mogelijk omvergroot de kamer zonder de muren te hoeven duwen. Hier zijn de 10 basisprincipes voor een geoptimaliseerde ruimte.

1 / De leegte die u zult maken

Om een ​​ruimte met vierkante meters te vergroten, beginnen we met het maken van buddy-buddy met soberheid. Sorteren, geven, zuiveren, strippen, leegmaken: de ruimte lijkt meteen meer vloeibaar en luchtig. Ja, minder is meer!

2 / Besteld zul je zijn

Opslag is de sleutel tot een geoptimaliseerde slaapkamer. Dus word niet overweldigd door je spullen en adopteer snel accessoires die uw opslag gemakkelijker maken . Kledingverdeler, wandplanken, ophanghaken, kapstokhaak, sjaalhouder, schoenenrek en alles is in orde ...

3 / Heldere en heldere tinten die u zult kiezen

Lichte en heldere tinten hebben de kracht om de illusie van een grotere kamer te geven. Dus gebruiken en misbruiken we pastelgroen, lichtroze, zonnegeel en vooral wit: je beste vriend!4 / De ruimte onder het bed die u zult optimaliseren

Onderschat deruimte onder het bed ; het biedt een echt voordeel en bespaart ruimte voor het opbergen van grote voorwerpen, dekens, kleding en boeken. Ondersteunend bewijs met het JALOUSIE bed in geborstelde en gebleekte grenen afwerking. De JALOUSIE bedladen liggen verspreid over het hele oppervlak van de boxspring om altijd een beetje meer grond in de slaapkamer te krijgen.

5 / De verlichting die u zult behandelen

Verlichting heeft de kracht om een ​​kleine ruimte visueel te vergroten. Dus vermenigvuldigen we de lichtgevende halo's, de ophangingen en de wandlampen die aan de muur zijn bevestigd zonder de ruimte te vervuilen.

6 / Spiegels die je zal hangen

"Spiegel oh mijn mooie spiegel ... Vertel me welke de grootste is van de kleinste van de kamers?" ... "Ik, ik!" Roept je kleine kamer op met zijn schaduw zo bleek als sneeuw en zijn spiegels die licht reflecteren!

7 / Het licht dat je binnenlaat

"Laten we vertrekken, laat de zon binnengaan ...": Julien Clerc vergiste zich niet ... Het licht binnen laten in een ruimte die vierkante meters nodig heeft, creëert een illusie van onmiddellijke ruimte. Dus we verlichten de ramen en verbannen dikke gordijnen en zware gordijnen. Laat de zonneschijn binnen!

8 / Two in one meubels die u zult adopteren

Murphy bed, mezzanine, dwarse bedkast ... het meubilair maakt gebruik van vele subfuges om ons te maken bespaar ruimte in de kamer . Ondersteunend bewijs met het ECLIPSE-hoofdeinde dat geïntegreerde planken biedt voor een steeds functioneler ruimte.

9 / Schuifdeuren waar u de voorkeur aan geeft

Discreet en functioneel, met de schuifdeuren kunt u een paar vierkante meter besparen door de vrije ruimte tussen de deuren te elimineren. Of het nu in de kleedkamer, de kledingkast of bij de ingang van de slaapkamer is, verkeer wordt vloeiender.

10 / De kleinste m2 die u zult optimaliseren

Om een ​​ruimte virtueel te vergroten, is het soms voldoende om de vergeten ruimtes te benutten waar u niet altijd aan denkt ... Zolderruimten, hoeken, hoekjes, gaten, trappen, hoge plafonds en raamcontouren: er ontsnapt geen vierkante meter.

Onze winkel selectie

 Opmerkingen:

 1. Gami

  Neem geen hoofd!

 2. Jugore

  Ik ben het helemaal met je eens. Hier zit iets in en een goed idee, dat ben ik met je eens.

 3. Zain

  Ondubbelzinnig, een snel antwoord :)

 4. Brick

  You will change nothing.

 5. Berkeley

  Volgens mij vergist u zich. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht