Behulpzaam

Zwart en witte wandlamp

Zwart en witte wandlamp


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting:

Gewone laag (druifformaat, 100 g) Gekleurde zwarte laag (druifformaat, 100 g) Zelfklevende polyfaan 1 liniaal 1 snijder Zwarte canvas tape 4 cm breed 1 halve maan blaker frame 25 cm in diameter en 20 cm hoog

Richting:

5 'snijden

Snijd in de polyfaan een rechthoek van 24 x 39,2 cm. Tip Als er luchtbellen ontstaan, prik ze dan voorzichtig in met een zeer fijne naald.

10 'collage

Plaats de gewone laag plat op de tafel. Breng het polyfaan aan op het calqueerpapier en verwijder voorzichtig en geleidelijk de plastic folie die het beschermt. Knip wat uit de laag steekt.

15 'Snijden en lijmen

Knip in de zwarte laag een strook van 50 centimeter breed en knip er vervolgens verschillende asymmetrische stroken uit. Spray ze met spuitlijm en wacht even voordat je ze op de gewone laagrechthoek plakt. Knip uit wat uit de zwarte banden steekt.

Raad

Plaats de zwarte strookjes met lijm op de bodem van een doos. Als deze sporen van lijm vertonen, maak ze dan voorzichtig schoon met een wattenschijfje gedrenkt in een onmiddellijke vlekkenverwijderaar voor olieachtige vlekken.

5 'Zelfklevende plaatsingPlak een stuk plakband over de twee breedten van de laagrechthoek. Trim aan de basis en aan de bovenkant. Snijd de breedte af met een marge van 1 cm. Plaats het plakband enigszins in een hoek om de stijl van de applicatie te respecteren.

10'Fixation

Om de lampenkap op het frame te bevestigen, vouwt u het plakband over de staanders van deze laatste, waarbij u erop let dat het frame wordt gecentreerd ten opzichte van de lampenkap.

Variant

De geest van de zwart-witte wandlamp is verkrijgbaar in vele kleuren, passend bij het interieur.

20 overtrekpapiervoorwerpen © Flammarion editions, 2003


Video: Wandlamp zwart LED design Cubic (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Jude

  Het is opmerkelijk, een nuttige zin

 2. Innocent

  Het spijt me, dat is verstoord ... bij mij een soortgelijke situatie. Het is mogelijk om te bespreken. Schrijf hier of in PM.

 3. Hashim

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, spreek.

 4. Kagal

  Wat een geweldige gesprekspartners :)

 5. Ioakim

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik moet vertrekken. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie geven.

 6. Zolorn

  Ik denk dat het een goed idee is.Schrijf een bericht