Anders

Onze tips voor het bewaren van koffie

Onze tips voor het bewaren van koffie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt het misschien niet geweten, maar een van de nadelen van koffie is dat het heel snel oxideert en daardoor zijn smaak verliest. Om dit probleem op te lossen, hebben we tips gevonden voor het goed bewaren van uw koffie, ongeacht de verpakking. In bulk, in bonen, in papieren dopjes of in capsules, heeft elke koffie zijn punt! Hier zijn onze aanbevelingen voor het zo lang mogelijk bewaren van uw koffie met behoud van de aroma's.

Bewaar uw koffie in een luchtdichte verpakking

Koffie is erg gevoelig voor licht, vochtigheid en de atmosfeer. Om de aroma's niet te verliezen, wordt daarom aanbevolen om goed verpakte modellen te kiezen, mogelijk met een klep, waardoor er geen lucht in het sachet kan komen. Dan zullen we het moeten houden. Plaats voor gemalen koffie of papieren pods uw product in een luchtdichte doos of, als dat niet het geval is, een hersluitbare plastic zak met een rits zoals een diepvrieszak.

Zet je gemalen koffie in de koelkast

Kennisgeving voor grote cafeïneconsumenten! Als u veel koffie drinkt, d.w.z. een zakje van 205 gram in twee weken, kunt u uw gemalen koffie in een tupperware of een vergelijkbare doos plaatsen voordat u deze in de koelkast plaatst. Integendeel, als u maar af en toe koffie drinkt, moet u deze invriezen! Zo behoudt u zijn aroma's beter. Vergeet niet het uit te nemen zodat het op kamertemperatuur komt voordat u het in uw koffiezetapparaat plaatst.

Plaats uw koffiebonen in de koelkast

Koffiebonen oxideren veel minder snel dan gemalen koffie en blijven daardoor natuurlijk beter. Het is echter in uw beste belang om het in de koelkast te bewaren, in een goed gesloten doos, zodat het zijn oorspronkelijke smaak behoudt.

Bewaar uw capsules goed

Zijcapsules, er is niet echt enige beperking omdat de koffie goed gevangen zit om niet te wisselen. U kunt ze daarom op een speciale structuur opslaan, zelfs buitenshuis. Zorg ervoor dat u het niet in direct zonlicht plaatst.Opmerkingen:

 1. Murtadi

  Begrijp jij mij?

 2. Mazuhn

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 3. Tom

  Weinigen kunnen geloven.

 4. Nera

  Welke woorden ...

 5. Dagrel

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht