Tips

5 doe-het-zelf voor een zelfgemaakte kersttafel!

5 doe-het-zelf voor een zelfgemaakte kersttafel!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een mooie kersttafel hebben zonder uw budget te verliezen is mogelijk! Hoe? We denken natuurlijk aan DIY! Bovendien kunt u uw tafel aanpassen zodat deze uniek is. Ontbrekende ideeën? Goed om je bezig te houden wanneer de feestdagen aankomen, hier is 5DIY voor een zelfgemaakte kersttafel.

1. Dennenappels als spar

Het is moeilijk om kerstbomen op tafel te zetten. Maak je geen zorgen! Je kunt de dennenappels gebruiken. Om dit te doen, moet je er meerdere in de tuin oogsten. Kies dennenappels van verschillende grootte voor een decoratief effect. Dankzij spuitverf kun je deze groen kleuren. Het is natuurlijk mogelijk om het ook in goud, rood of zwart te kleuren. Breng na het drogen kunstmatige sneeuw aan op de dennenappels en waarom niet wat glitter. Je hebt deze elementen overal op je tafel of in een grote vaas.

2. Wanneer de takken de bloemen vervangen

Met Kerstmis leggen we zelden verse bloemen op tafel. Het is echter mogelijk om een ​​winterse compositie te maken. Om dit te doen, moet je takken in de tuin oogsten en ze vervolgens in goud schilderen met een verfspuit. Plaats katoen in een vaas met een paar parels of glitter. Installeer de gouden takken waarop u kerstballen in de kleuren van uw tafel plaatst.

3. Gastronomische potten

Om de jongsten tijdens de vakantie bezig te houden en iets lekkers naar de kersttafel te brengen, kun je cupcakes maken in de vorm van een sneeuwpop, sterren, enz. Eenmaal gekookt, plaats deze lekkernijen in potten die je sluit met een groot rood lint! Zodra het kerstmaal voorbij is, open je tijdens de koffie de potten om de gasten te verrassen.

4. Beboste kaarsen

Kaarsen zijn erg populair op de kersttafel dus versier ze zelf! Nogmaals, je hebt takken nodig. Snijd de takken in stukken die even groot zijn als de hoogte van de kaarsen. Plaats het hout rond de kaars en houd het samen met lijm. Je kunt het hout natuurlijk in goud schilderen als je daar zin in hebt! Leg ten slotte een groot lint om elke kaars.

5. Versierde kandelaars

Nogmaals, de potten staan ​​in de schijnwerpers! Neem verschillende maten. Breng witte verf aan op de potten en versier ze zoals je wilt! Je kunt sneeuwvlokken, glitter of sterren plakken, een lint leggen of hulstbladeren binden ... De kinderen hebben ook veel goede ideeën om deze kandelaars te versieren. Houd er ten slotte rekening mee dat het niet altijd een goed idee is om vlammen aan tafel te hebben. Om de risico's te verminderen, denken we aan LED-kaarsen!


Video: 20 FANTASTISCHE KERST DOE-HET-ZELF-AMBACHTEN (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sennet

  ik ga akkoord

 2. Ascot

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - het is erg bezet. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik denk aan deze vraag.

 3. Trystan

  heerlijk, heel goed bericht

 4. Tremayne

  Mislukt ideeSchrijf een bericht