Informatie

Tuto kids: geschilderde pompoenen voor Halloween

Tuto kids: geschilderde pompoenen voor Halloween


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Halloween-pompoenen zijn erg mooi, maar toen je niet aan de andere kant van de Atlantische Oceaan werd geboren, is het een beetje technisch om te doen, vooral voor kinderen! Dus besloten we bij de redacteur van déco.fr om een ​​originele tutorial voor Halloween-pompoen te testen en eenvoudiger te maken: geverfde pompoenen. Een beetje acrylverf, wat nieuws: 739807 penselen, een potlood en fantasie, en laten we gaan voor een geweldige familie-activiteit! Kosten: ongeveer 25 €, inclusief pompoenen (die je kunt recyclen tot soep of gratin nadat Halloween voorbij is!) Duur: 1 uur realisatie + 3 uur drogen

Het materiaal

Je hebt nodig: - zwarte, witte en gouden acrylverf, - glitter, - een potlood, - plakband, - een nieuwsbericht: 739781 snijder of schaar om de plakband te snijden, - een fijne borstel voor de contouren, - een grote borstel om de patronen in te vullen, - cucurbits (pompoenen wat :) van verschillende soorten en maten, - een kom en een glas om u te helpen de patronen te tekenen en de pompoenen recht te houden.

De etappes

1. Definieer de gebieden die moeten worden beschilderd met plakband (voor geometrische patronen) of door ze in potlood te tekenen (u kunt een kom of een glas gebruiken om bepaalde patronen te tekenen). Let op dat u niet te hard op het potlood drukt om te voorkomen dat de huid van de pompoenen wordt doorboord. Geef je verbeelding voor de patronen de vrije loop: spanten, kwartalen (zoals op een sinaasappel), driehoeken, etc.
2. Gebruik vervolgens acrylverf om over de patronen te schilderen. Als u overschrijdt, geen paniek, wis de sporen met een vochtige doek.
3. Op sommige pompoenen kunt u ook glitter strooien voordat de verf is opgedroogd.

4. Herhaal dit voor alle pompoenen. Je kunt het echt allemaal! Zebra-pompoen, gewoon goud, gestippeld, etc.

5. Ten slotte kunt u een gewone pompoen aanpassen met een bericht dat (of bijna) VREES, hetzij met zwarte verf of met een onuitwisbare stift.

Op het einde

Daar ga je! Een Halloween-decor voor het gezin, gemakkelijker te maken dan holle pompoenen, en net zo effectief!

Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van je geschilderde pompoenen op onze Facebook-pagina en vind meer ideeën op onze Pinterest!
 Opmerkingen:

 1. Aitan

  Effectief?

 2. Rudyard

  opmerkelijk, het nuttige idee

 3. Moogutaur

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 4. Clancy

  Hoeveel willen.

 5. Taut

  Wat een interessante vraag

 6. Kamaal

  krediet aan de affor. bedankt

 7. Hawley

  Ik wilde hier met je over praten.Schrijf een bericht