Behulpzaam

Wanneer beton in de badkamer komt

Wanneer beton in de badkamer komtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Beton integreren in de badkamer is een verstandige en esthetische keuze. Dit decoratieve en eenvoudig te installeren materiaal biedt een nieuwe manier om de ruimte te zien en kan in verschillende elementen van de badkamer glijden. Op de muren, een wastafel, rond de douche, op accessoires of zelfs in de badkuip, er is geen tekort aan gebruik! De kamer zal groter en mooier lijken, het bewijs met deze onweerstaanbare betonnen badkamers.

Betonnen muren in de badkamer

Esthetisch en gemakkelijk te onderhouden, houdt beton de badkamer mooi en schoon. Vergeet schimmel en pakkingen, het materiaal is resistent en vereist zeer weinig onderhoud. Het voldoet aan alle vereisten om een ​​unieke en authentieke ruimte te creëren, evenals een schaduw die bij u past, omdat er veel kleuren zijn, afhankelijk van uw persoonlijkheid en de stijl van uw kamer.

Gemakkelijk te gebruiken, betonnen gips vereist geen speciale vaardigheden qua voorbereiding en toepassing. U hoeft daarom niet per se een professional in te schakelen, maar u moet wel een paar gereedschappen bij de hand hebben, zoals een balans, een roestvrijstalen troffel, een schildersmes, een turbine (gemonteerd op een boormachine) en een spons voor de gelijmde afwerking.

Plaats beton rond het bad

Je kunt een smetteloos bad ook verbeteren door het te omringen met een mooie betonnen bekleding die je op de vloer en op een muur kunt uitbreiden. Als u een pleister wilt aanbrengen, bereidt u eerst uw steun voor (nieuw of oud, betegeld of cement), mogelijk gaten dichten en andere scheuren die de sterkte van de steun kunnen beïnvloeden.

Een betonnen douche

Op de douchewanden is beton perfect omdat het ideale bescherming biedt in een vochtige ruimte. Je kunt het hele oppervlak van je douche bedekken of spelen op friezen en contrasten door slechts een deel van je douchehoek te betegelen. De antraciet grijze tint past heel goed bij een roestvrijstalen douchekop.

Kleed een gootsteengebied aan

Wilt u uw wastafel een facelift geven? Weet dat het beton heel goed harmonieert in dit deel van de badkamer. U kunt kiezen voor een betonnen wastafel of uw werkblad bedekken met gewaxt beton om bijvoorbeeld een witte wastafel te maken.

Gebruik kleine grijze accessoires zoals een tandenborstel of een zeepschaal om alles aan te passen.