Behulpzaam

Siesta Bar van Stéphanie Marin

Siesta Bar van Stéphanie Marin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Droom je ervan een dutje te doen op een unieke plek? Ontdek de Nap Bar, een ruimte gewijd aan dutjes opgezet door het Franse creatiehuis Smarin, gecreëerd in 2003 door ontwerper Stéphanie Marin. Opgevat als een kunstzinnige en avant-gardistische uitnodiging om te rusten, markeerde de ruimte de geesten door zijn meest unieke samenstelling: kussen, speciale kruidenthee, origineel slaapliedje en etherische oliën waren er om nieuwsgierigen aan te moedigen om zich uit te leven het wapen van Morpheus.

Smarin-ontwerp in al zijn vormen

De installatie met een minimalistisch en verfijnd ontwerp mengde verschillende collecties van het huis. Het comfort van de Nap Bar werd dus gematerialiseerd door de "Dunes", gigantische modulaire meridianen in melkweg- en kvadrat-stof (100% polyester) samengesteld uit schuim met verschillende intensiteiten. Het lichtwerk was onderdeel van het "Kairos" -project, met de aanwezigheid van "Shinyshadows" die oplichten en geleidelijk uitgaan in fasen van vijf seconden, in volledige synchroon met het ritme van de ademhaling.

Eindelijk projecteerden "mobileshadows" (een soort nevel van wolken die door kabels in de lucht hangen) bewegende schaduwen in linnen of zijden sluiers, wanneer de "Play Yet" (100% modulair en natuurlijk bouwspel) uitgerust met proef en zoet deze dromerige cocon. Een decoratieve en speelse installatie van kurk en hout, zonder spijkers of schroeven, toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Goed nieuws voor slaapverslaafden, al deze verschillende designstukken zijn te koop!

Smarin, een huis als geen ander

Smarin ontwerpt, ontwikkelt en distribueert ontwerpprojecten op het gebied van meubels, scenografie en ruimtelijke ordening. Het huis, gelegen in Nice, onderscheidt zich door zijn avant-gardistische creaties en zijn vele fantasierijke samenwerkingen met ontwerpers uit de hele wereld en uit alle lagen van het leven. Nap-bar, siesta-bar van Stéphanie Marin Gepresenteerd in Dubai van 9 tot 31 maart 2016 Onderdelen te koop in de Smarin e-shop en in een selectie van verkooppunten .Opmerkingen:

 1. Foma

  Ik ben van mening dat het thema nogal interessant is. Ik stel allemaal voor om actiever deel te nemen aan discussie.

 2. Dokus

  Het spijt me heel erg dat ik je niet kan helpen. Ik hoop dat ze je hier kunnen helpen. Wanhoop niet.

 3. Shataur

  Ik kwam. Ik lees het. Ik dacht veel.

 4. Yozshukora

  Ik doe mee. Dus het gebeurt. We zullen deze vraag onderzoeken.

 5. Palsmedes

  de uitdrukking prachtig en het is tijdig

 6. Salem

  Cool ... geweldig ...Schrijf een bericht