Opmerkingen

5 oma's tips om goed te slapen

5 oma's tips om goed te slapenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als elke nacht in slaap vallen een nachtmerrie is geworden, houd er dan rekening mee dat er eenvoudige, natuurlijke oplossingen zijn die zich al eeuwen bewezen hebben om ze te verhelpen. We hebben een kleine lijst met tips samengesteld die door onze grootmoeders zijn bedacht om te slapen als een baby. Iedereen in bed!

Tip 1: drink warme melk om goed te slapen

Je hebt het misschien niet geweten, maar het drinken van een groot glas warme melk voor het slapengaan helpt je echt in slaap te vallen. Dankzij de kalmerende effecten van tryptofaan die het bevat, is het een terugkeer in de armen van Morpheus die het je biedt. Het pluspunt: een lepel honing toevoegen is nog beter!

Tip 2: een infusie van planten voor een rustige nacht

Betekent een glas melk voor het slapen gaan niets voor u? Kies voor een infusie van planten of kruidenthee! Bekend om hun slaapverwekkende deugden, zijn kamille, linde en oranjebloesem zeker waarden! Het pluspunt: ze voorkomen vroeg of vroegtijdig ontwaken! Zorg ervoor dat je voor het slapengaan geen liter kruidenthee drinkt, je blaas kan je wakker maken midden in de nacht ...

Wilt u een klein kopje kruidenthee?

Tip # 3: ontspan voor het slapengaan

Spring niet in bed nadat je de hele avond actief bent geworden! Neem de tijd om te ontspannen en reserveer minstens 30 minuten ontspanning voordat je het onder de lakens glijdt. Lees een paar hoofdstukken van een boek of kijk een beetje tv - maar niet teveel.

Tip 4: neem een ​​warm bad

Niets is rustiger dan een goed warm bubbelbad - wees voorzichtig, vermijd te hete baden! Voor het slapen gaan vergemakkelijkt het ontspanning. Je zult zeker in een paar minuten in een vredige slaap vallen!

Tip # 5: gebruik lavendel

Lavendel staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende kant, breng het naar je kamer. Schuif inderdaad een zakje met het onder uw kussen of laat er een paar druppels etherische olie op vallen. Je kunt het ook, mits je goed wordt begeleid, gebruiken voor een lichaamsmassage. Ben je klaar om met een gerust hart te gaan slapen?