Tips

Het is trendy: getextureerd glas!

Het is trendy: getextureerd glas!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zeg in 2019 vaarwel tegen glad glas en maak plaats voor getextureerd glas. Dit meer bewerkte glaswerk nodigt allerlei patronen uit om het glas te verlichten. Glas, gebeiteld, geribd of versterkt, geeft strepen, grafische vormen en tegels een prominente plaats. We vertellen je meer over deze trend die de komende maanden meubels, kleine decoratieve items en schalen zal binnendringen ...

Een trend in opluchting!© Meme Design
Foto: Tom Blachford We houden van glas vanwege zijn finesse, delicatesse en transparantie. Het moet gezegd worden, het potentieel ervan is enorm. Zo reflecteert het perfect licht en geeft het een luchtig karakter aan de interieurdecoratie. Op grote meubels of op kleine decoratieve accessoires brengt glas glans overal waar het wordt gevonden. Maar dit seizoen kleedt het glas het decor niet meer soepel aan, integendeel, het textureert en geeft de patronen een voorrang. Glas speelt met afbeeldingen en biedt meerdere materiële effecten. En als we er zoveel van houden wanneer het getextureerd is, is het omdat het vervaagt om een ​​licht te bieden, we niet langer zacht en rustgevend kunnen zijn. In die zin nemen de ontwerpers het over en maken er hun nieuwe speeltuin van. Getextureerd glas dringt ons interieur binnen, van de glasachtige scheidingswand tot de dressoirs en kleine gerechten!

Gebeiteld, versterkt of geribbeld glas?© Casamotion Zoals u ziet, is de trend gericht op getextureerd glas. En er is geen gebrek aan keuze als het gaat om het geven van patronen en verlichting. Geribbeld glas is aanwezig in alle decoratiemagazines en is DE ster van gestructureerde glazen voorwerpen. En om een ​​goede reden is het versierd met fijne strepen, die het beperken tot een resoluut elegante look. En alsof deze fantasie niet genoeg was, geeft geribbeld glas ook een grote plaats aan kleuren. Zo vinden we allerlei vazen ​​met grafische lijnen en subtiel gekleurd. Wat brengt finesse en dynamiek in zijn interieur!

© Bloomingville Een andere manier om verlichting te geven aan glas: het gebeitelde effect! Zie je niet hoe het eruit ziet? Het is voldoende om te verwijzen naar de traditionele glazen flessen die likeuren bevatten (met name whisky). Zoals de naam al doet vermoeden, wekt dit type glas de indruk dat het schaarslagen heeft gebruikt om grafische vormen aan te nemen. Een trend die de Art Deco-stijl eert en die een sensatie creëert in alle retro- en vintage-interieurs.

© Ferm Living Om onze toplijst met glazen met structuur af te maken, zult u het glas niet missen. Dit vlakke glas waarin een metalen rooster is geïntegreerd, wordt meestal gebruikt voor ramen, deuren, scheidingswanden en zelfs doucheschermen. Maar dit geruite glas is steeds meer een plaats bij uitstek op het meubilair. We denken bijvoorbeeld aan de Haze-vitrinekast van Ferm Living, die met veel succes is geslaagd en die sindsdien heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een meubelcollectie met dezelfde naam. Dus voor wat voor structuurglas ga je vallen?


Video: 10 TRENDY ZOMERKAPSELS JOY BEAUTYNEZZ (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Dumuro

  Ook dat we zouden doen zonder uw opmerkelijke idee

 2. Wit

  Ik denk dat het de moeite waard is om enkele punten te benadrukken en in meer detail te vertellen ..

 3. Takinos

  Inderdaad, en hoe ik nog niet eerder had geraden

 4. Kigul

  Alleen Posmeyte doe het nog een keer!

 5. Bealohydig

  Ik zou graag een beetje geduld hebben. NU!!! Een man met een banale seksuele geaardheid. Ze leefden nog lang en gelukkig en stierven op dezelfde dag. Echtgenoten Rosenberg. De wereldgeschiedenis. Keizerlijke bank. Aankondiging in een bordeel: "Voor abonnees van gsm-netwerken - 10 seconden gratis"

 6. Paavo

  iets komt er niet zo uitSchrijf een bericht