Opmerkingen

Hoe kies je een smoothiemixer?

Hoe kies je een smoothiemixer?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De blender, een essentieel accessoire in de keuken

De blender - niet te verwarren met de sapcentrifuge of de centrifuge! - gebruikt om voedsel te mengen.

Een blender is niet alleen voor het maken van smoothies. Het kan ook worden gebruikt om milkshakes, fruitcoulis, cocktails te bereiden ... Sommige blenders worden ook verwarmd en maken dus zelfgemaakte soepen. Voor smoothieverslaafden zijn er zelfs supermixers, die nog krachtiger zijn om nog meer voedsel te mengen.

Zoals bij elke aankoop van een apparaat, zijn er criteria om te overwegen voordat je valt voor een smoothiemixermodel. Niet alle modellen zijn op dezelfde manier gemaakt en sommige bieden zelfs functies die u misschien niet nodig hebt.

Kom capaciteitDe capaciteit van de blenderkom is heel belangrijk. Dit laat je weten hoeveel glazen smoothie je in één keer kunt maken. U moet er daarom voor zorgen dat u met de capaciteit van de kom voldoende smoothie, puree of andere soep voor het hele gezin kunt bereiden.

Als je alleen of als stel bent, een meer compacte blender zal meer dan genoeg zijn om aan uw verwachtingen te voldoen.

In de handel vindt men over het algemeen blenders met kommen met een capaciteit van 0,8 tot 2 liter. Gemiddeld de meeste smoothie blenders biedt een capaciteit van 1,5 liter.

Motor vermogen

Nog een heel belangrijk criterium bij het kiezen zijn smoothiemixer : motorvermogen. Dit is wat een goed model zal onderscheiden van een veel minder bevredigend model.

Standaardblenders hebben doorgaans 2 snelheden. High-end modellen bieden meestal meer snelheidsopties, afhankelijk van de gewenste voorbereiding.

Ga onder 200 watt. Het zal moeilijk zijn om fruit en groenten op de juiste manier te mixen of om crushed ijs te maken. Een blender begint te werken met een motor van 200 tot 500 watt.

Boven 500 watt, de blender biedt betere kracht en kan ijs verpletteren. Handig voor het bereiden van uw cocktails en andere granieten! Hoe meer vermogen u verbruikt, hoe meer uw apparaat grote hoeveelheden ingrediënten kan mengen. Het kan ook dikkere preparaten mengen en mengen, zonder de motor van het apparaat te beschadigen.

Als u een krachtig model wilt waarmee u gedroogd fruit (noten, amandelen, enz.) Of zelfs vlees kunt mixen, kies dan een blendermodel met een vermogen van ongeveer 1000 watt. We naderen dan de keukenmachine.

De ergonomie en materialen van de smoothiemixerOm ervoor te zorgen dat het perfect op zijn plaats blijft wanneer het voedsel wordt gemengd, moet de blender behoorlijk zwaar zijn. Tenminste, de basis van het apparaat. De cover van de smoothie blender moet niet ingewikkeld zijn om te verwijderen, anders krijg je vlekken van gemengd fruit op de muren of het werkblad!

Modellen met een openingsdop op het deksel zijn erg handig, als u voedsel of vloeistof moet toevoegen tijdens de bereiding van uw smoothie, soep of milkshake. Zo hoeft u het apparaat niet uit te zetten, de kom te openen en het apparaat weer in te schakelen.

Blenderkommen zijn meestal gemaakt van glas of plastic. Glazen kommen worden aanbevolen, zelfs als ze zwaarder zijn dan plastic. Het dikke glas is bestand tegen schokken en temperatuurverschillen (vooral als u ervoor kiest een verwarmde blender). 

Plastic kommen zijn noodzakelijkerwijs goedkoper, maar ze gaan veel minder lang mee. Ze zijn moeilijk schoon te maken omdat bepaalde voedingsmiddelen kunnen vlekken (bieten, wortelen, tomaten, frambozen, enz.).

De opties

Vaak kunnen gadgets, soms nuttige, opties ook invloed hebben op uw aankoop. Sommige smoothiemixers bieden een "puls" -functie. Hiermee kunt u het apparaat onmiddellijk op hoge snelheid lanceren, om voedsel sneller te mixen.

Sommige modellen bieden ook opties voor het pletten van ijs, het maken van smoothies, compote of warme bereidingen (soepen, sauzen, enz.).


Video: Opvouwbare Drinkbeker - (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tusida

  Bedankt voor de informatie, kan ik ook iets voor je betekenen?

 2. Odon

  Ik bevestig. Het was ook bij mij. We kunnen over dit thema communiceren.

 3. Montague

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken.

 4. Mann

  Gefeliciteerd, dit geweldige idee is gewoon gegraveerd

 5. Gili

  Daarin is er ook iets voor mij, jouw idee is aangenaam. Ik stel voor om de algemene discussie te nemen.

 6. Garadin

  Bedankt voor de hulp in deze vraag, hoe gemakkelijker, hoe beter ...

 7. Crawford

  Alles is gaaf: zowel de foto als de informatieSchrijf een bericht