Anders

Moderne verlichting in mijn tuin

Moderne verlichting in mijn tuinWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zonne-verlichting, kaarsen, kaarsenpotten, we houden maar we weten het. Als je buiten de kaders wilt denken, durf dan moderne en originele verlichting aan.

Elegante en intieme verlichting

Er zijn veel accessoires gewijd aan tuinverlichting en fabrikanten innoveren voortdurend. Om de originaliteitskaart te spelen, waarom installeert u dan geen lichte potten zoals die van Beau et Bien, die zowel in het donker als bloempotten fungeren? Of discrete plekken op de grond die een intieme dimensie geven? We raden ook de elegante Sabz-lantaarns aan.

Design en moderne verlichting

Maar de fabrikanten gaan verder en bieden nog meer designverlichting waar u het niet zou verwachten! Lichtgevende linten om uw tuin te versieren, LED-spots en zeer futuristische zonnevlekken zoals getekend door Botanic. Als u een fan bent van creatieve decoratie, wordt u verleid door de waterdichte lampen van Electrorama en de parasollampen met een verrassend ontwerp.

Absoluut futuristische verlichting!

De hoogte van design en modernisme op het gebied van verlichting, het meubilair licht op en enorme lichten zoals sculpturen sieren uw tuin. Ja, je kunt tafels en poefs installeren zoals die van Led-on voor ongewoon meubilair. Nog ongerijmder, verlichting waardig museumstukken zoals de Cassiopeia-bol ondertekend Novolux. Uitgerust met 25 LED's, kan het ook worden gebloeid! Foto's om te inspireren of te dromen ... Ontdek "Decoratieve foto's"