Opmerkingen

Babykamer: 5 decoratieve ideeën om peuters wakker te maken

Babykamer: 5 decoratieve ideeën om peuters wakker te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kinderen moeten wakker zijn om goed te groeien, vooral peuters. Om hen te helpen, kunnen we met ze spelen, leuke activiteiten doen, maar ook hun slaapkamer regelen. Hoe verder te gaan? Hoe vindt u de voorzieningen die hen zullen wekken? Hier zijn 5 decorideeën om te gebruiken.

1. Grote tapijten op de vloer

Je kind zal ongelooflijk veel tijd op de grond doorbrengen. Het is daarom heel verstandig om de vloeren in uw kamer goed te ordenen. Om dit te doen, gaat er niets boven grote dikke en comfortabele tapijten. Gelukkig bieden veel merken ze met kinderachtige decoraties. U kunt zelfs tijdens de eerste maanden installeren op deze grote tapijten, ontwaken tapijten samengesteld uit kleuren en spiegels. Natuurlijk zullen de tapijten veel speelgoed en knuffels bevatten die dan eenvoudig in stoffen manden worden opgeslagen.

2. Vertrouwde instellingen

De wanddecoratie is belangrijk in de kinderkamer. De kleuren moeten zacht zijn en de patronen kinderachtig. Een muis hier, een konijn daar ... Het is ook mogelijk om foto's van vader, moeder en broers en zussen te plaatsen. Eindelijk, op de muren van de babykamer, wordt de spiegel aanbevolen omdat deze op elke leeftijd ontwaakt!

3. Rollende speelgoeddozen

De babykamer moet modulair zijn. Daarom is het noodzakelijk om speelgoeddozen op wielen te kiezen. Dus je kunt ze indien nodig opslaan of beschikbaar maken voor je mooie blonde hoofd. In de loop van de maanden worden deze dozen behandeld door uw kind, dat zelfs met hem kan wandelen!

4. Een minibibliotheek

Er is geen leeftijd om van boeken te genieten. Daarom is het vanaf de eerste maanden van de baby noodzakelijk om een ​​hoekbibliotheek voor hem te regelen. Het is verstandig dat deze ruimte enigszins achterover is geplaatst, omdat deze is toegewijd om te kalmeren. Overweeg het installeren van een kleine fauteuil, XXL-kussens waarop deze kan worden geïnstalleerd of zelfs een groot tapijt. Heb je een gigantische knuffel? plaats het in deze leeshoek! Vergeet niet om de juiste boeken te kiezen. Geef eerst de voorkeur aan boeken in dozen of geplastificeerde boeken. Muziekboeken zijn ook populair. De bibliotheek evolueert met uw kind mee.

5. Een opnieuw bezocht schilderij

Een kind moet zich uiten en creatief zijn. Hiervoor gaat niets boven een tafel waarop hij kan tekenen. Die gevonden in speelgoedwinkels zijn heel schattig, maar missen veel originaliteit. Weet dat je je tafel kunt maken. Neem een ​​houten bord dat je gaat schilderen met een speciale verf waarmee je het krijt erop kunt gebruiken. Lijst dit artikel in en hang het in de kamer van uw kind. Dat is alles! Er zijn nog 1.001 ideeën. U kunt bijvoorbeeld een huis met personages plaatsen zodat uw kind zijn verbeelding kan gebruiken. U kunt een van kleur veranderende lamp plaatsen, een cd-speler om naar muziek te luisteren, enz.Opmerkingen:

 1. Shereef

  For the full account of nothing.

 2. Jovon

  Sorry, maar dit past niet bij mij.

 3. Nikos

  Look, let's not waste any more time on this.

 4. Erhardt

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 5. Ramey

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het mis. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht