Behulpzaam

Ontbijt op bed: goedkope accessoires

Ontbijt op bed: goedkope accessoires


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Opklapbare bedplank met dienblad en Relaxdays handgrepen € 24,99 2.Pomax La Redoute porseleinen kom € 3,08 3. Vintage bubbelbak Maisons du Monde € 7,99 4.Lot van 3 katoenen theedoeken Thelma Maisons du Wereld € 11,99 5. Kennedy Theepot Bruto binnenlands product € 29 6. Klein Ikea Finstilt motiefbord € 2,99 7. Camden Market Maisons du Monde dienblad € 9,99 8. Guy Degrenne ontbijtkop, La Redoute € 11

Het essentiële: de bedplank

Om te voorkomen dat je koffie en kruimels op je bed morst, kies je voor een opvouwbare plank met handgrepen (24,99 euro op Relaxdays). Klein en discreet, het ruwe hout-uiterlijk zal liefhebbers van geïmproviseerd en volledig beheerst ontbijt verrukken. Wat zet je koffie, borden, gebak en andere lekkernijen met vertrouwen op een tafel recht.

De lade, het alternatief voor de tablet

Bang om het hele jaar door vol te zitten met een tablet? Een grote geschikte lade volstaat. Kies uit de mooie Maisons du Monde-modellen voor minder dan 10 euro (tussen 7,99 en 9,99 euro). Een ideale grip en prachtige grafische patronen, een vleugje jaren zeventig, zullen uw ontbijt op bed opvrolijken.

Lichte en stevige gerechten

U hoeft uw glazen schalen niet uit te nemen! Kies in plaats daarvan voor een mooi licht en solide servies, inclusief theepot, kop en bord. Wed op warme kleuren voor een zacht ontwaken, met waarom een ​​beetje vintage tintje voor een authentiek decorontbijt met het Finstilt-bord (2,99 euro bij Ikea). En vergeet vooral de theedoeken niet! We houden echt van de 3 katoenen theedoeken met een jaren 70-sfeer en wasbaar in de machine (11,99 euro bij Maisons du Monde).Opmerkingen:

 1. Lexann

  Het is jammer dat ik me nu niet kan uitdrukken - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie geven.

 2. Rayman

  Hierin vallen jij en ik uit elkaar.

 3. Webbestre

  Ik ben het helemaal met je eens, ongeveer een week geleden schreef ik hierover in mijn blog!

 4. Wayte

  Mijn excuses voor het bemoeien ... Maar dit onderwerp staat heel dicht bij mij. Ik kan helpen met het antwoord. Schrijf naar PB.Schrijf een bericht